Scudo Sports

İstanbul +35 (grup projesi)

Scudo
Bende dahil oluyorum yaştan ötürü, alırsanız tabii:) ha bide bisiklet lazım dimi unutmuşum mazur görün. Şu kontrapedalı çıkarayım kömürlükten, selamlar

Valla ben tam grupluk adamım +++41 olduğuma göre hem prosedürlere uygun hemde prezentable olarakdan:D:D

Ne gömdünüz be adamları[emoji38] [emoji38]

SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: volkan Öz
Yeni katılan arkadaşlar, Latin alfabesine yeni yeni alışıyoruz daha, karmaşık cümleler kurmazsanız ala olur.

Tayt giyin teriniz çabuk kurur hasta olmazsınız dediler..Bunun aslı var mıdır? Ben dededen uzun yün paçalı içlik ile sürdüm şimdiye kadar bir zararını görmedim.Belki 10 km de zararı dokunmuyordur..

@volkan Öz
10 km sonrasi icin pudra tasiyoruz dedemm

@volkan Öz
10 km sonrasi icin pudra tasiyoruz dedemm

@volkan Öz Paçalı içliklerin cepli olanları var, lavanta koyuyorsun içine mis gibi kokuyor, ya da gardıropta dururken naftalin atıyorsun cebe oh mis kafa rahat.

eminonu besiktas arasi 14 ortalama yaptim-molasiz- hafta sonu eminonunden balata tur duzenleyelim. Non stop olsun derim. Hedef avg 16 olsun-yapabilir miyiz bilmiyorum-ambulansci tanidigim var eslik edecek

Bu arada cyclist diye bir mecmua buldum öhhööö!!

@Kuzey Ege
bol bol resim çekelim.Forumda yayınlarız.GEnçler koyuyor resimleri içim gidiyor kıskanıyorum..

Bu arada enerji bar mı ne varmış.Bu hafta sonu gidelim eğlenelim biraz..Sür Sür nereye kadar..

@volkan Öz Ben enerji barı sürmüyorsun yiyiyorsun diye biliyorum ama? Hani dişlere sürsen yapışır, kola bacağa sürsen keza gene yapış yapış, en iyisi yemek. Ama gene de haftaya gidilip eğlenilebilir.

işyerinde bazen kafa buluyorlar benle. ahmet abi sene 86 anlat abi :D

Bu enerji bar denen yer beyoglu taraflarinda mi? Barlar hep beyoglu taksim taraflarinda diye soruyorum.

@ÖmerMurat
Ekmeğe sürüleni de mi var?

Geri