Scudo Sports

İstanbul 24h

Scudo
Değişik, güzel bir etkinliğe benziyor. Bize pek gelmez açıkçası :D

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
lone wolf'lar isyanda. Takımına dördüncü veya altıncı arayan olursa yazsın :ssrtcbya:

Reklam yüzleri güven verici, konsept güzel.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bi arkadaşa makarasına attım linki yiyorsa katılalım dedim. Adam topluyor şuan :D
Ücretle alakalı takım kaptanı görüşsün diyor. En az 1000 gayme alırlar sanırım.
@Murat B. Üstadım tüm yazıyı okudum göremedim. Ücretle alakalı bilginiz varmı.

Ücretle alakalı takım kaptanı görüşsün diyor. En az 1000 gayme alırlar sanırım.
@Murat B. Üstadım tüm yazıyı okudum göremedim. Ücretle alakalı bilginiz varmı.
Sitede soru cevap kısmında mevcut abi.Ana sayfa/en solda Yarış/Yarış Hakkında/Sayfanın aşağısında

2 kişilik takım 609 TL , 4 kişilik takım 509 TL, 6 kişilik takım için 409 TL katılım ücreti belirlenmiş.
Pistte iki saate kadar bireysel sürüşlerim var. Tek başına çıldırmak için yeterli. :)

• Beğen
Tepkiler: makaram
24h Katılım ücretleri
2 Kişilik Takım – Kişi başı: 609TL (550TL+59TL Federasyon bedeli)
4 Kişilik Takım – Kişi başı: 509TL (450TL+59TL Federasyon bedeli)
6 Kişilik Takım – Kişi başı: 409TL (350TL+59TL Federasyon bedeli)

6 kişilik takımın toplam ödemesi gereken tutar 2454 TL :harika: 2 kişilik ve 4 kişilik takımla katılmak mantıksız çünkü kişi başı 12 saat yarışmak mı 4 saat yarışmak mı sorusu bence çok bariz bir cevap içeriyor :snzdglsn: 6 kişilik takımın kazanma taktiği de çok açık, son 20-30 dk 6 numaralı sporcu girip fişi çekecek dinç haliyle. 2 kişilik takımda 1 kişi 23.5 saat sürerim sıkıntı yok gardaş diyorsa o başka tabi :D

Pist, sanılan gibi 40 ortalama kaptırıp gidilecek bir pist değil. 2014teki yarışta 8 tur atmıştım (Torku'nun geri kalan herkese tur bindirdiği o meşhur yarış evet :D) Pistte acayip bir yokuş var ve geri kalan her yerinde de sinir bozucu bir rüzgar var. 20 km/h ile yokuş indiğimi çokça hatırlıyorum :acpsnr: O parkur 24 saat gerçekten zor. 5 kişinin sağlam tırmanışçı, 6. kişinin de iyi bir yalnız kurt veya sprinter olması gerekiyor. Ön grupta (27-28 ortalama anca çıkar) tutunabilecek 5 kişi ve bitirici vuruşu yapabilecek sağlam bir 6. kişiyle kazanılabilir AMA 2450 birazcık yüksek sanki. Yarışa en fazla 10 takım katılacaktır :harika:

Fiyat yüksek ama organizasyon olarak harika bir fikir açıkçası... Şeytan dürtmüyor değil :)

• Beğen
Tepkiler: enzo
çok pahalı bence katılım ücretleri.zaten daha orda yeme içme konaklama vs çok çok pahalı.keşke imkanlar el verse de gitsek

Bugün antrenman olacak.Yarışa katılamıyorum ama bir aksilik olmazsa bugünkü antrenmana katılacağım,şimdiden heyecanlandım:kyfmyrn::koptum:

Bugün antrenman olacak.Yarışa katılamıyorum ama bir aksilik olmazsa bugünkü antrenmana katılacağım,şimdiden heyecanlandım:kyfmyrn::koptum:
Sadece yarışmaya katılanlar içindir diyor, siz nasıl katılacaksınız antrenmana? Alıyorlarsa ben de geleyim. :D

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Sadece yarışmaya katılanlar içindir diyor, siz nasıl katılacaksınız antrenmana? Alıyorlarsa ben de geleyim. :D
Yol bisikleti kullanıcısı mısınız?

• Beğen
Tepkiler: ag249
Yol bisikleti kullanıcısı mısınız?
Evet yol bisikleti de kullanıyorum. Instagram gönderisinde ayrıca rezervasyon için de numara vermişler, antrenman için rezervasyon mu gerekiyor, siz arayıp kayıt mı oldunuz?

1627554576233.png

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
En az iki kişi katılabiliyor, tek kişi de katılabilse katılmak isterdim

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Arkadaşlar yukarda yazdığım üzere 29 Temmuz'da piste gittim ,hatta forumdan @a.gul29 arkadaşımızla da orada tanıştık.21 Ağustos Cumartesi günü saat 09:30-11:00 arasında pist açık olacakmış.Katılmak isteyen arkadaşlar varsa yazayım dedim

• Beğen
Tepkiler: ag249
yarış dün/bugün yapıldı ama buraya henüz bir bilgi, yorum, eleştiri düşmemiş...

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Sonuçlarla ilgili resmî herhangi bir duyuru yok etkinliğin sitesinde, ve sosyal medyadaki sayfalarında. :snzdglsn:
Katılımcıların paylaşımlarından görebildiğim kadarıyla, Bursamızın gururu ve tüm bisiklet yarışlarının dominatörü Gökhan Uzuntaş kardeşimiz,
Kadir Kelleci ve iki diğer arkadaşımızla oluşturduğu takımla birinciliği almışlar. Kendilerini buradan da tebrik ediyorum.

Sonuçlar aşağıdaki gibidir:
Bireysel olarak "Sinan Kargı" 24 saatlik yarışta, 20 saat+ bisiklet sürmesi ile büyük bir başarı elde etmiş :harika:
IMG_20210823_145738.jpg

Takım sonuçları:
IMG_20210823_150216.jpg

Son düzenleme:
Geri