Scudo Sports

İstanbul 1. Uluslararasi bİsİklet festİvalİ 6-8 hazİran'da

Sahi ben de Anadolu Yakası'ndayım. Uzun zaman oluyor bisikletle karşıya geçmeyeli.
Bence çok güzel bir etkinlik olacak ^^

(link)

Bu arada ilk gün yağış gözüküyor. İyisi mi ben çamurluklu eski şehir bisikletimi bir güzel temizleyeyim.

Scudo
Tamam o zaman bende 3. güne Beykoz'dan katılıyorum . Uzun pedallamama Beykoz'dan katılmak isteyen arkadaşlar varsa ÖM atabilir :) Umarım Üsküdar'dan motor ile karşıya geçmede sıkıntı çıkartmazlar .

Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, İstanbul Valiliği, Bakırköy Belediyesi, Avrupa Bisiklet Federasyonu ve Bisikletliler Derneği işbirliği ile düzenlenen İstanbul 1.Uluslararası Bisiklet Festivali 6-8 Haziran tarihleri arasında Bakırköy’de yapılacak.

@Can Vural

AÖF sınavları aylar öncesinden belliydi. Yukarıdaki kurumlardan sadece Birleşmiş Milletler sınav tarihini bilmez. Onun haricindeki bütün kurumların bunu gözardı etmemesi gerekirdi. Trafiğe kapanacak olan yollar sebebiyle sınavına yetişemeyen olursa (umarım olmaz) seyredelim cümbüşü...

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
ben de Bursa'dan gelmeyi planlıyorum, ama hava biraz düşündürüyor beni...

3. gün köprü geçişine katılmayı planlıyorum. Bursa'dan geleceğim, İstanbul'u çok iyi bilmiyorum. Kabataş'dan direk mi Lütfi Kırdar Kongre merkezine gitmeliyim, yoksa finiküler ile Taksim gidip (katlanır bisikletim var) oradan mı gitmeliyim Lütfi Kırdar'a? ne önerirsiniz?

Herşey güzel köprü geçişine büyük ihtimal katılırım zaten mecidiyeköy deyim yıldızdan köprüye girilecek herhalde fakat haremden nasıl döneceğiz ben ilk defa katılacağımdan bilmiyorum.

@Bilgin Ölek

Bilgin bey, Lütfi Kırdar Kabataş'a çok yakın,herhangi bir vasıta kullanmanıza gerek yok.2-3 km civarıdır aradaki mesafe.

@Bilgin Ölek

Lütfi Kırdar Kabataş'a yakın ama katlanır bisikletle yoracak bir yokuş var o yüzden finüküler ile Taksim'e çıkıp ordan gelmek daha mantıklı, daha tur başlamadan yorulmak istemiyorsanız

@volkan Öz

Zaten ilk defa yapılıyor:)
Pazar günü sabah işe gidiyorum eğer onu öğleden sonraya alabilirsem katılmayı düşünüyorum :)

@Bilgin Ölek

Lütfi Kırdar Kabataş'a yakın ama katlanır bisikletle yoracak bir yokuş var o yüzden finüküler ile Taksim'e çıkıp ordan gelmek daha mantıklı, daha tur başlamadan yorulmak istemiyorsanız

@volkan Öz

Zaten ilk defa yapılıyor:)
Pazar günü sabah işe gidiyorum eğer onu öğleden sonraya alabilirsem katılmayı düşünüyorum :)

harika, bilgi için teşekkür ederim. Feribottan inip direk Lütfi Kırdar'a giderim.

@Kürşat Altunay

o zaman Taksim'den geleyim, yokuş yorar dediğiniz gibi. Lütfi Kırdar'dan sonraki parkkur ve köprü geçişi çok yokuşlu mu?

@volkan Öz

Geri dönüşe organizasyon karışmıyor :).
Vapurla dönüş sağlayabilirsiniz. Biz öyle yapmıştık..

(link)

@Bilgin Ölek

@volkan Öz

@Bilgin Ölek

Lütfi Kırdar'dan Mecidiyeköy'e gidiliyor oradan da Barbaros Bulvarı'ndan aşağıya inilerek köprü yoluna bağlanılıyor anladığım kadarıyla. Burada M.Köy'e giderken hafif bir sürekli yokuş vardır ama yol size tırmandığınızı hissettirmez. Daha doğrusu ben sıkışan trafikte arabaların arasından kıvrılmaktan zevk aldığım için tırmandığımı fark etmiyorum. Ta ki M.köy meydandaki ışıklarda durana kadar. Bi bakmışım kan ter içinde kalmışım ama yorulmadan tabi. Köprü bağlantı yolu da biraz yokuş yukarı olacaktır ama eğimini bilemiyorum bir de tabi köprülerin bombesi var ama o M.Köy yolundan da hafiftir kanımca. Avrupa yakası hakkında bildiklerim bu kadar :)

• Beğen
Tepkiler: Bilgin Ölek
@Edip Dinçer

Dönüştede bir vapur kapatsalarmış iyiymiş :) İlk defa katılıyorum derken bisikleti yeni aldım hiçbir etkinliğe katılmadım manasında:)

Acaba kask zorunluluğu var mıdır ? Benim kaskım yok :(

Zorunlu değil. Ama en kısa zamanda bir kask edinin siz de... Allah korusun.

@Kürşat Altunay

Festival olarak ilk kez ancak köprü geçişi ilk kez değil yanlış anlaşılmasın. :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
offf of of ki ne of :(

https://i.hizliresim.com/oQaJm2.jpg

Festivalin olacagı 3günün yağmurlu olması oldu

@Sinan Ş

Yandex hava açık olacak diyor bakalım... Bence pazar gününe kadar yağmur kalmaz. :)

Geri