çıkabilecek tek aksilik havanın yağışlı olması olacaktır, ben bugün yağışlı havada sürdüm gayet keyifli. Hava yağışlı olsa da kış soğuğu değil o yüzden hava sıcaklığı tam karar aslında
Dünya çevre gününün tarihini bu etkinliğin organizatörleri belirlemiyor. Ben de AÖF sınavlarını bu etkinlikle aynı güne getirenlere selam veriyim bari.
3. gün köprü geçişine katılabilirsiniz. Ancak vapur ile Kabataş ya da Beşiktaş'a gelmeniz gerekecek. Zor görünüyor sanki.
Metrobüs bisikletinizi alıyor mu bilmiyorum. Eğer öyle ise onu da kulanabilirsiniz.
Google Maps'e göre Çengelköy'den İstinye'ye vapur varmış. Ben bilmiyorum. Bu da bir alternatif.
Şahane bir haber bu, çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için !! Özelikle Soma için pedallamayı ve Boğaz Köprüsü geçişini kaçırmak istemiyorum. Bir aksilik çıkmazsa kesin gelirim
Sanırım tek geliş şansım Beykoz'dan Üsküdar'a pedallayıp ardından motor ile Beşiktaş'a geçmem . Küçüksu'dan veya Çengel'den karşıya var ama turun 3. günü Pazar gününe denk geliyor buda benim şanssızlığım oluyor malesef pazar günleri sefer yok . Metrobüste ise hiç şansım yok Peki değer mi sizce ?
4 Mayıs günü yapılan geçişe katıldım. Bence değer Arkalarda kalmazsanız köprü üzerinde durup fotoğraf çektirebilirsiniz. Bu fırsat her zaman ele geçmiyor.
Yine otobüs falan ayarlanacak mı bilmiyorum ama, arkada kalırsanız sizi otobüse alabilirler. Grubu kaçırmamak önemli