Scudo Sports

İstanbul 1 hafta müsait olan?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Son 2 aydır okul nedeni ile hiç bisiklet süremedim ve 2 aydır kendime son final de bittikten sonra tüm hafta bisiklet süreceğim diye söz vermiştim. Bugün son final sınavım da bitti, yarın başlayacağım.

Eşlik etmek isteyen var mı?
Perşembeden gelecek perşembeye kadar, her gün bisiklet sürülecek. Sabah 7-8 civarı başlanıp öğle sıcağında rotaya/havaya göre uygun bir yerde (belgrad ormanı olabilir) 2-3 saat mola verilip akşama/geceye kadar devam edeceğiz.
2 aydır sürmediğim için tempo düşük olacak, ama yorulsam da devam edeceğim. 2-3 güne açılırım.
Yine performansa göre mesafeyi belirleyeceğiz ama eğer uzun süredir sürmediğim için dizde bir ağrı yada aşırı yorgunluk olmazsa günlük 100km+ yapabiliriz.

Avrupa/Anadolu yakası hiç fark etmez, ortak noktada buluşur öyle başlarız.

Mesela yarın Eminönü-Kemerburgaz-Belgrad-Sarıyer-Beşiktaş-Eminönü-Bakırköy yapabiliriz.

Bende tur bisikleti var, konforlu ama ağır bir bisiklet. Bu sebeple sürüşlerim de düşük tempo uzun mesafe şeklinde oluyor.

Bisikletim
29734 dosyayı görüntüle

Scudo
Gunceldir 1. Gun 50 km yapabildim. Sabah isim vardi 20.00 da baslayinca da ancak bu kadar. Yarin 100 yapacagim, var mi eslik etmek isteyen ?

önümüzdeki hafta gündüz ve akşamları müsaitim. Bende de konforsuz ama hafif bir bisiklet var. Yol bisikleti :)
görüşelim, pazardan itibaren müsaitim. dilersen özelden haberleşiriz @Özgür K.

Benimle eylülün 2. Haftası yunanistana bisikletle gelen varmı?

Furkan'la Belgrad Ormanı'na turladık, başka katılmak isteyen var mı?

@Özgür K.
Bu hafta içi full müsaitim başvuru yaptığım şirketlerden birisi geri dönüş yapmadığı sürece :D mtb sürüyorum biraz ağır bisikletim var denize girmeli bir turda yapılabilir adalarda yada kilyos tarafı filan olabilir çadır filan ayarlanıp konaklamalı bile olabilir :)

Merhaba.Salı yada çarşamba akşam turu yapabilirim .fatihteyim.gece doneebilirim eve .boğaz kenarı turu olabilir anadolu yada avrupa farketmez.uyan olursa buradan bekliyorum

Ben sıklıkla Belgrad'a gidiyorum, hatta tanışma kısmında organize olmak için açtığım başlık da var. Ben Belgrad veya boğaz sürüşlerine katılabilirim denk getirebilirsek.

@dodobir
Merhaba.nerede oturuyorsunuz?belgrada pazar günleri katilabilirim yalnız.eşim işte olduğu için çocuk bana kaldı.ama akşamları serbesti m:)

@umut tanrıverdi Ben Maslak tarafinda oturuyorum ama bisikleti arabanin arkasina atip heryere gidebiliyorum. Genelde Belgrad Ormani olmak uzere. :) Ben bu haftasonu malesef sehir disinda olacagim ama temasta olup ilk firsatta surus yapalim beraber Belgrad Ormani'nda.

@dodobir tamamdır.bende haftasonu için cilingoz planı yaptım .buradan duyurunu yaparsın. Yada özel msj atarsin.goruşmek uzere iyi surusler

Geri