Scudo Sports

İST- Tuzla - BRTN Amasra 4gün 430 km Batı Karadeniz, 12-15 Eylül 2016

Azminize ve neşenize hayran kaldım. Tebrikler.

Scudo
Geçmişte yaptığım Sakarya-Amarsa turum aklıma geldi ve sizin fotoğrafları da görünce maziye daldım. Uzun tur yolcuları için ideal ve güzel bir parkur. Biraz yorucu olsa da tüm emeklere değdiğini düşünüyorum. Turunuz gerçekten güzel ve anılarla dolu geçmiş. Çok beğendim. Ayaklarınız elleriniz dert görmesin.

@Cüneyt HOCAOĞLU tesekkur ederim , bende vakit bulduğum zaman tum karadenizi tamamlamayı dusunuyorum

@Erhan 67 beğendiyseniz ne mutlu bana. Ben turun bu kadar guzel gececeginden emin degildim fakat havanin serin olmasi bu kadar kisa bir tur icin cok uygundu:) umarim vakit bulur ve pedallarsiniz:srnsml:

@recep24ank yinede değiyor bazi yerler biraz yorucu. Tek bir yerde pişman oldum o da 10km lik Bagirganli yolu:ckkmk:. Onun disinda cok keyif vericiydi :)

• Beğen
Tepkiler: Erhan 67
Pedaliniza saglik cok guzel bir tur olmus iki sey soracagim;
Neden bagajlarinizi kendiniz yapiyorsunuz ozel bir nedeni varmi ?
300.000 km nedir yahu kimin nesi kimin fesiymis nerden gelip nere gidiyormus biraz bilgi verirmisiniz

@Makula 06 ozel bir sebebi yok genel olarak bir seyi kendim yapabiliyor isem yapmaya calisirim.en son care olarak hazir almayı tercih ederim. :) 300bin km lik arkadas 1985 de Hollanda dan yola cikmis suan geri donuyor Jan Koelstra adli bir bisikletci tam bir gezgin:krktm:

Geri