Scudo Sports

İst- Çatalca Yol Tarifi İstiyorum

Tepki
14
selam arkadaşlar bahçelievler ile çatalca arası bir gezi yapmak istiyorum yol tarifi yapabilecek olan varmı otoyoldanmı gitmek daha mantıklı yoksa otobanmı saat kaçta yola çıkmak daha mantıklı her fikre açığım şimdiden sağolun

Scudo
Arkadaş bahçelievler - çatalca arası eğer daha az tehlikeli bir yoldan gitmek istersen ben sana Ataköy üzerinden sahile çıkmanı ordan sahil yolundan yeşilköy - yeşilyut - florya - menekşeden - küçükçekmece gölünü geçersin ordan avcılar yan yoldan devam et ister sahilden istersen yan yoldan ambarlı yaparsın. daha sonra haramidere rampası ve beylikdüzündesin ordan büyükçekmeceye salarsın. Büyükçekmeceye indikten sonra sağdan çatalca yol ayrımından direkt 20km sonra çatalcadasın. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Tahminimce senin yolun 65 - 70 km civarında olacaktır. Dönüşüde düşünürsen sıkı bir tur seni bekliyor. Bol şans ve güzel turlar dilerim.

@Caner HOCAOĞLU

Yedikule Çatalca arası 58 km. Bahçelievlerden daha yakındır. Bir rotada şu yoldan belirleyebilirsin. Bahçelievler, Şirinevler, Mahmutbey, İstoç, Sultançiftliği, Habipler, Arnavutköy, Kestanelik, Çatalca. Yol uzar ama Arnavutköyden sonra trafik oldukça azalır, sakin köy yollarından gidersiniz.

@hakan70

Bu yolu bu yıl Edirnekapıdan Karaburun, Çatalca ve 2 kezde Karaburuna olmak üzere 4 kez geçtim ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu yolda ne gibi sıkıntınız oldu paylaşırsanız sevinirim.

bu 2. güzergahıda inceliyeceğim
biliyorum otoban ve otoyolda bisiklet yasak ama bu yollarda sürenleride görüyorum açıkcası bende şansımı denemek istiyorum

http://img521.imageshack.us/img521/2874/hzsnrlar.jpg

dostum yürürlüğe girdi şehir dışında 45 km olacak azami hız tabi saçma yol bisikleti kullananlar bunun üstüne çıkmakta üstelik anlamadığım bir olayda araçların hızını arttırdılar bu şu demek otoban kan gölüne dönecek evet bu bayramda ölü sayısı artabilir geçen şeker bayramının trafik bilançosuna bakmanız yeterli olur
ayrıca otobanda giderken arkada meydana gelebilecek kazadan yırtma şansınız yok gibi binde bir de olsa arkanızda meydana gelebilecek bir kazada savrulan araç size çarpar işte en büyük tehlike otobanda budur mecbur olmadıkça otobana girmeyin ......

@Orhan Kılıç
Abi iyi güzel o güzergahı tarif etmişsin ama köpeklerle olan ünsiyetinden bahsetmemişsin.Bakalım onlarla arası seninki kadar iyi mi? ;)

Bayanlar ve baylar. Konu hortlatmayı çok severim ve hortlattım bile! (link) Bu rota nasıl?

@muhammedbensi
Göl kenarından giden rotayı öneririm. Çok keyifli. Ancak özellikle Tem sapağı civarı araçlara dikkat etmek gerek.

Orada çok ama çok kamyon ve araba var. (link) Bu yolu nasıl buluyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: mehmet.t
Geri