sokakkedisipisipisi
Daimi Üye
- Tepki
- 735
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Tüm hobilerimin, tüm spor dalları, tüm sosyal aktiviteler insan için pahalı ve lüxtür işteBisiklet "lüks" değildir. Bazılarımız hobi için kullanıyor, bazılarımız spor amaçlı, bazılarımız ise performans yarış için kullanıyoruz. Ama bir kısım da bisikleti ihtiyaç için kullanıyor. İşe/okula giderken kullananlar var. Motorlu taşıtı olmadığı için ve gideceği güzergahta toplu taşıma olmadığı için kullanabilir. Ya da toplu taşımaya harcaması gerekecek para bisikletten daha fazla olabilir...
Bu ihtiyacı için de "kredi" çekmek zorunda kalmak lüks değildir.
He ama dersen ki, 105 setli bisiklet yerine ben de Dura Ace Di2 almak istiyorum ama param yok, kredi çekeceğim... O zaman lüks deriz... Şartları bilmeden genellememek gerek...
Hayır değil. Onun açıklamasınıda yukarıda yazmıştım😂👍190.000 aylık gelir. Özel ameliyattan alınan özel ücretler hariç👍sonra vaayyyy kesin çalmıştır yada hak yemiştir diye düşünen insanlar için yazmıştım.Neden kıçı kırık bir bisiklet için insanların kredi çekmek zorunda kaldıklarını sorgulamak lazım. Neden yurt dışında çalışan bir asgari ücretlinin bir iki aylık maaşıyla aldığı bisikletin , bizim için kedi ve ciğer meselesine dönüştüğünü sorgulamak lazım.