Scudo Sports

Issız bir adada mahsur kalsanız yanınıza alacağınız üç şey :D

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Konu ile ilgili yorum yaparken dikkat ediniz.

1. Ada küçük ve yol yok.
2. Sadece 3 şey alabilirsiniz.(bu igne,iplik,düğme gibi yani iğne kutusu olmaz)
3. Konu yaratıcı olmayabilir ama siz cevaplarınızda yaratıcı olun.

Issız bir adada mahsur kalsanız yanınıza alacağınız üç şey nedir?:D

Scudo
@mzkaraaslan

helal olsun,bende p**si telefon televizyon alırım içerim p**siyi yollarım şifreyi alırım ligtvyi:p
reklam olmasın *ladım:D
şunları alırım
1-bir gemi
2-bir kaptan
3-gemiye benzin:)

@MTB-BiKE

Herşey iyide gemi benzinle çalışmaz ki :D

Ben evden çıkarken ıssız adaya heran düşebilirim diye şu üç şeyi sürekli yanımda taşırım... O yüzden sürekli sırt çantasıyla geziyorum... Beni yolda gören arkadaşlar neden taşıdığımı artık öğrenmiş oldular ... :)

1-) Bişeyler kesip biçmek ve korunmak için pala
2-) Sürekli gaza ihtiyaç duymadan ateş yakmak için çakmak taşı (büyük çakıl taşı ebat olanlardan)
3-) Birde uydu telefonu... Ben yerimi tarif edemesemde aradığım kişiye ıssız adadayım deyince pili bitene kadar beni sinyalden bulurlar. ( ki uydu telefonlarının pili 1 haftadan çok daha fazla gidiyor bekleme modunda :D )

Issiz Adada Mahsur Kaldiktan Sonra Nerden Alicam Yanima 3 Şeyİ Ama KalacaĞimi Bİlseydİm İlk Olarak AteŞ Ve Su Alirdim Bİrde Yeterİ Kadar Akİde Şekerİ Adadakİ Yİyeceklerİ Test Edene Kadar Kendİmİ İdare Etmek İÇİn Akİde Şekerİnİ BÜtÜn Olarak Yutarsaniz AÇliĞiniz Bastirir Askerde ÖĞrenmİŞtİm .....:D

• Beğen
Tepkiler: 42FY
1-İNŞAAT MALZEMELERİ
2-BİR KAÇ İNŞAAT ELEMANLAR
3-REKLAM ZEPLİNİ

Kendime muhteşem bi site kurarım orda sonra o sitelerin reklamını zeplin sayesinde yaparım güzel bi yerleşim yeri olur (biraz saçma oldu farkındayım :D)

black,blonde,asian :D
neyse bunları geçelim de aslında öyle bir adada mahsur kalsam tek başıma yanıma alacak üç şey zor bulunur o yüzden ne aldığımın pek bir önemi yok ya da hi bişey almasam da olur, bari o yeri yanımda getirdiğim salakça insani çöplerle batırmayım...

1-ıssız ada durumuna göre tatlı su yoksa deniz suyunu içilebilir suya çeviren bir cihaz,
2-ateş,
3-pozitif ,yaşam dolu akıllı bir kadın.

Kazma, kürek ve bisikletimi alırdım :)
Mezar açıp ölümü beklerdim :D :p

• Beğen
Tepkiler: SoldieR52
Sadece sevdiğim kızı alırdım artık ne kadar dayanabiliyosak 3 gün 5 gün sonra beraber öldürdük :D

yanınızda çakmak taşı 1 matara su uygun giysiler ve bir bıçağınız fizikesel kondüsyonunuz warsa dünyanın her yerinde bi süre hayatta kalıp yerleşim birimlerine warabilirsiniz nasıl olcak die sormayın kafanızı kulanır ve doğayı iyi tanırsanız olur bu konu hakında discovery channel ın çok güzel ultimate survival die bi prg. war her cumartesi akşamı izlerim adam saydığım üç şeyle dünyanın her yerinde bi yerleşim birimine warmayı başarıyor sahra çlünden alaskadan ıssız bir adadan binlerce metrelik dağlardan her yerden kurtulmayı becerio ama şunu unutmayın o adamın içi rahat çünkü şıp dese yardıma helikopter gelir siz aynı durumda olsanız her fırsatı çok çok iyi kulanmanız gerekir

Geri