Scudo Sports

ısparta Eğirdir

sermat61

Üye
Tepki
17
merhaba arkadaşlar ;

10 ağustos pazar günü ısparta eğirdir arası pedallamayı düşünüyorum. gidiş geliş toplam 75 km civarında, katılmak isteyen arkadaşlarımı bekliyorum

sermat61@hotmail.com
0505 492 63 26

• Beğen
Tepkiler: KrtgSltr
Scudo
@sermat61
Merhabalar,
Harika bir güzergâh, dilerim pedallayacak arkadaş bulursun. gezi sonrasında yazı ve fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyor olacağız.

Ayrıca bu yın 10-15'i arasında Isparta ve Eğirdir bölgesinde olacağız. Görüşebilmek dileği ile.

Sevgiler...

BEnde ekim gibi düşünüyorum kız arkadaşımla ıspartadan eğirdire gidip orda çadır kampı yapmayı :) geçen senede ekim gibi gitmiştik hava biraz soğuktu ama baya güzeldi..

merhaba sermat ben şu an eğirdirdeyim akdeniz ege turundan yeni döndüm hazır kondüsyon yapmışken bari bi gezi yapalım ben gelirim

Eğirdir ve Beyşehir gölleri arasındaki ve güneyindeki bölgede, kamp alanı ve sürüş rotası olarak mutlaka turunuza dahil edin diyeceğiniz yer var mıdır?

Eğirdir ve Beyşehir gölleri arasındaki ve güneyindeki bölgede, kamp alanı ve sürüş rotası olarak mutlaka turunuza dahil edin diyeceğiniz yer var mıdır?

Merhaba,

Eğirdir-Beyşehir arasındaki Dedegöl Dağı'nın yakınında geçen yoldan hem araçla hem de turdayken geçmiştim. Bölgede Zindan-Aksu mağarası, Melikler yayları ve Pınargözü Mağarası (gezilemiyor ama ilk metrelerinde bile size muhteşem bir his veriyor. (Biz telefon ışıklarıyla demir kapısının altından geçip girmiştik. :) )) var. Ayrıca, Beyşehir Gölü'nün Milli Park alanı görülesi yerlerden. Bir de turdayken bana yapılan tavsiyeyi ben de size yapayım. Beyşehir'den güneye inecekseniz Seydişehir yolu yerine Huğlu- Bademli - Derebucak - Akseki rotasından devam edin. Hem daha az trafik çeker hem de daha fazla keyif alırsınız.

Kazasız ve keyifli turlar.

five

Merhaba,

Eğirdir-Beyşehir arasındaki Dedegöl Dağı'nın yakınında geçen yoldan hem araçla hem de turdayken geçmiştim. Bölgede Zindan-Aksu mağarası, Melikler yayları ve Pınargözü Mağarası (gezilemiyor ama ilk metrelerinde bile size muhteşem bir his veriyor. (Biz telefon ışıklarıyla demir kapısının altından geçip girmiştik. :) )) var. Ayrıca, Beyşehir Gölü'nün Milli Park alanı görülesi yerlerden. Bir de turdayken bana yapılan tavsiyeyi ben de size yapayım. Beyşehir'den güneye inecekseniz Seydişehir yolu yerine Huğlu- Bademli - Derebucak - Akseki rotasından devam edin. Hem daha az trafik çeker hem de daha fazla keyif alırsınız.

Kazasız ve keyifli turlar.

five
Konya'da yaşamanın avantajlı yanlarından birisi. Sadece 100 kilometre ötemizde bahse konu olan mevkii.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve five
Geri