Scudo Sports

Isparta-Eğirdir-Gökçehöyük turu 131 km

Çok güzel bir tur olmuş,emeklerinize sağlık.Eğirdir dağ komando okulunda 18 ay askerlik yaptım,çok beğendiğim yerler oralar.

• Beğen
Tepkiler: Samet Koç
Scudo
Gerçekten takdire şahan bir tur olmuş. 3-5 fotoğrafada bayıldım)))) Bir konuyu dile getirmek istiyorum. Isparta bisikletçilerinin turlarında çekilen fotoğraflarda herkes kendini çekiyor. yüzlerce etkinliğin içerisinde manzara fotoğrafı hiç yok. (((((((((((((( Bu nedenle gezilen mekanlardan çok kişileri görüyoruz. sizi ayrıca tebrik ediyorum içimizi ferahlattınız. bol bol görsellik ve tadına doyulmaz bir bir güzellik sundunuz. bu içtenliğinizi kaybetmeyizn. pedalınız daim olsun. ayaklarınıza sağlık.

@recep24ank

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, sağolun :)

Isparta li biri olarak yapmis oldugunuz turdan dolayi tebrik ederim. Cok ozledim oralari. Yakinda nasipse turlayacagim. Ayaginiza saglik...

Tebrik ederim turunuz çok iyi geçmiş seneye inşallah oradayım salcano bisikletimle Eğirdir gölü turu yapacağım Allah kısmet ederse

harika bir güzergah olmuş. ayağınıza sağlık .eğirdir gölünü çok seviyorum ya harika bir manzarası var. yaza doğru ilk fırsatta kamp atmak istiyorum oraya 1-2 günlüğüne. yoksa sıcakta o rampa çekilmez dönüş yolunda :)

Süper bir tur olmuş gerçekten.Ayaklarınıza sağlık.Bu arada anladığım kadarıyla bisikletiniz merida 40v,bende de aynı modelden var.Bir şey soracaktım,orjinal lastikleriniz ne kadar dayandı acaba ve hangi marka lastikle değiştirdiniz?

Tesekkurler, bisikletim 20v idi pek fark yok zaten. Kenda lastikler vardi 3 ay zor dayandm vittoria rodanneour 700x35c ile degstrdim gayet de iyi oldu. Schwalbe marathon plus almaya paraniz yetmiyorsa bu lastikleri siddetle tavsiye ederim.

Merhaba,
geçen yıl ekim ayında eğirdir içinde ve meyvecilik araştırma enstitüsüne turlamıştım, hava çok güzeldi çok keyifliydi. O güzel günü hatırladım, ayağınıza sağlık. Teşekkür ederim. Kazasız turlar dilerim.

Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.. gerçekten güzel bi sürüş olmuş, ayrıca manzaralar harikaydı....

1994/4 Eğirdir Dağ Komando Okulu
vay be 20 yıl öncesine götürdünüz beni.
güzel bir tur olmuş. fotoğraflarda iyi. Tebrikler.

2007 Isparta mezunuyum, 6yılım Isparta'da geçti, orada kalmak ve orada çalışmak istedim ama kısmet değilmiş, 5yıldır Adıyaman'da çalışıyorum. Ankaralıyım, bir gün fırsatım olursa Ankara solmassa tercih edebileceğim bir şehir, güzel anılarım ve dostluklarım oldu.

1979-80 yıllarında Ortaokul son ve Lise 1'in ilk sömestr'inde Eğirdir'deydim. Bu ülkenin en güzel yerlerinden biridir. Yüzmeyi, ağaçtan elma toplamayı, kerevit pişirmeyi ve yemeyi orada öğrendim. Çocukluğumun en güzel yıllarıdır. Sütlü kahve rengindeki Pinokyo bisikletimle o yolları az tepmedim. Bir hafta sonu gelip orada vakit geçirmeyi düşünüyorum.
Turunuz çok güzel olmuş, beni 34 yıl öncesine götürdünüz, teşekkürler...:rolleyes:

Bu arada eklemek istiyorum, fotoğrafta görülen Eğirdir sivrisinin tepesine kadar çıktım. O zaman 13 yaşındaydım.

Malesef tek kişi ile gitmişsiniz bu rotada.
Tek başına sürmek çoğu açıdan dahada zordur.
Bir yandan fotolarınız için durmalarınız, bizlerle paylaşmanız bizleri sevindiriyor.
Teşekkürler.

@Tuğrul Tomba

Ben teşekkür ederim, Eğirdir gerçekten keşfedilmeye açık çok nadir yerlerden birisi.

@erkan er

Sağolun iyi dilekleriniz için :)

Geri