Scudo Sports

Isparta-burdur turu.

barhan

Daimi Üye
Tepki
603
Bisiklet
Diğer
Isparta-Burdur git-gel planlıyorum katılmak isteyenler varsa beklerim.

Scudo
burdur'da oturuyorum burada eşlik edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: barhan
Burdurdan ben ve 3 arkadaş daha katilmayi geç kalmadiysak isteriz

Arkadaslar eger burdurdan gidecek arkadaslar varsa onumuzdeki gunlerde uluborlu( isparta) ya gidis planliyorum isparta kavsagina kadar beraber gidebiliriz

Bizim arkadaslara bi sormak lazim fakat bizde onumuzdeki gunlerde eğirdire gitmeyi dusunuyoruz

Isparta-Burdur kısa bir tur sayılır aslında.

Burdur-Isparta-Eğirdir-Kovada...

Bu tur aynı zamanda plaj, güneş ve kamp imkanı da sağlar.

• Beğen
Tepkiler: hsnbykkls
Kesinlikle güzel bir tur olur bunu bir konuşmak lazim ☺

arkadaşlar bu ara kamp malzemesi topluyorum eğer halledersem kamplı tur düşünebiliriz. alternatifler arasında salda, eğirdir, kovada benim aklıma gelenler burada önerileri konuşup bir karar verebiliriz.

arkadaşlar çarşamba sabah erken saatte salda planlıyoruz gelmek isteyen olursa katılabilir. tempomuz çok yüksek olmaz büyük ihtimalle biz kamp kurmayı düşünüyoruz ancak git gel yapacak arkadaşlarda katılabilir.

çarşamba günü saldaya iki bisiklet gittik dün itibariyle geri döndük burdur tarafından gidişte özellikle harmanlı köyünün olduğu bölge oldukça rampa bunun üzerine ise yolda 3 yerde yol çalışması oldukça yavaşlatıyor ve yoruyor. ancak güzel bir turdu, 3 gece kamp kurduk belediye kamp alanı oldukça güzel her türlü imkan var. çadır yeri, su, elektrik ücretsiz ve oldukça fazla çadır var herkes çok cana yakın davranıyor.

Merhaba ben de ispartadayim, tura katikmak isterim ama su an kampli tur icin malzemem yok.

bir arkadaşım ile Antalya Isparta git gel yapıcaz. Katılmak isteyen var mı :)

Geri