laciverti
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 581
- Bisiklet
- Cannondale
Mevcut bisikletlerimi çok sevmeme ve zevkle kullanmama karşın hep bir dropbarlı bisikletim de olsun istedimSon dönemde ağırlıklı olarak Scott Sub 20 kullanmış olmamın da bunda etkisi var, çünkü mevcut dağ bisikletlerime kıyasla inanılmaz hızlı ve ivmelenmeli.Yokuşlarda bile depara kalkabiliyor olmak güven veriyor. Yarış bisikleti düşünmedim , çünkü kullandığım tüm yollar sürprizlerle dolu. Cyclocross'lara hep yarsıyarak baktım .
Uzun uzun inceledim. Ve bir cyclocross ednmeye karar verdim. Tabii tur bisikleti olarak da kullanabileceğim, bagaj bağlantı demirleri olan, aynakol dişlisi 3 yapraklı olan, aşırı pahalı olmayan ( çünkü 4 bisikletim var, biri spark 35)
Dağ bisikletlerimden corratec'i elden çıkaracağım belki.
Şimdi sorum şu.Yurt dışından yolcu gelirken bisiklet getirebiliyor. Bu temmuz sonunda ispanya ' ya gidiyorum. Barselona ve Madrid.Eğer fiyatı uygun olursa bir cyclocross almak istiyorum.
Cannondale, Scott, Corratec , Specialized olabilir veya uygun fiyat olursa daha special kadrolu bisikletler de seçim alanıma girebilir( curly, genesis) .
Bu konuda Barselona - Madrid deneyimi olan var mı?
Decatlon ' a gitmiştim Barselona da. Orada şu an hangi markalar vardır bilemiyorum.
Decatlon dışında özellikle uygun fiyatlı ( seri sonu indirimli) bisiklet bakabileceğim adresler biliyor musunuz?
İspanya da Cyclocross almak için bilgi verecek herkese şimdiden teşekkürler.
Bu arada deneyimlerinize göre marka-model de önerebilirsiniz.
Dostlukla.
Uzun uzun inceledim. Ve bir cyclocross ednmeye karar verdim. Tabii tur bisikleti olarak da kullanabileceğim, bagaj bağlantı demirleri olan, aynakol dişlisi 3 yapraklı olan, aşırı pahalı olmayan ( çünkü 4 bisikletim var, biri spark 35)
Dağ bisikletlerimden corratec'i elden çıkaracağım belki.
Şimdi sorum şu.Yurt dışından yolcu gelirken bisiklet getirebiliyor. Bu temmuz sonunda ispanya ' ya gidiyorum. Barselona ve Madrid.Eğer fiyatı uygun olursa bir cyclocross almak istiyorum.
Cannondale, Scott, Corratec , Specialized olabilir veya uygun fiyat olursa daha special kadrolu bisikletler de seçim alanıma girebilir( curly, genesis) .
Bu konuda Barselona - Madrid deneyimi olan var mı?
Decatlon ' a gitmiştim Barselona da. Orada şu an hangi markalar vardır bilemiyorum.
Decatlon dışında özellikle uygun fiyatlı ( seri sonu indirimli) bisiklet bakabileceğim adresler biliyor musunuz?
İspanya da Cyclocross almak için bilgi verecek herkese şimdiden teşekkürler.
Bu arada deneyimlerinize göre marka-model de önerebilirsiniz.
Dostlukla.