Scudo Sports

İspanya Bisiklet Turu Velogames Ligi

Scudo
@Abdllh teşekkurler gerek yok gıbı ıcımden 1 ses ılk 3 gıbı gelıyor onumdekı 3 kısı de nıbalı cancellara falan var hayırlısı

terptrasa yada durasek 1 olursa zamana karsıda da kryenkıa 1 olursa tamamdır arkadslar

Dumoilin'i almıştım sonra ulan Spartacus varken napacaksın elin Tom'unu deyip değiştirmiştim :(

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@taner07 bende roche ıle froome yı degıstırdım son gun

Schleck ve dombrovski iş yapmadı bende. Neyse son iki haftayı bekliyoruz diyorlar :)

Birinci belli gibi . Kubilay bayağı fark atmış. Dumolin ve chavez'in uzun vadeli olacağını sanmıyorum

@Cem Unden yanlış anlamayın ama ben lıge degılde daha cok dunyadakılerle kapışıyorum :tskler::):hrkbuya:

• Beğen
Tepkiler: tahirkaya
Chavez ve Sagan fena puan getirdi şimdilik.

Takımı olusturmadan önce açıklamaları iyi okumak gerekiyor. Froome un "fazla iddialı degilim" açıklamasını duysa idim hiç kadroya almazdim.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@kubilay YAVUZ Yarış sonunda ilk 10'da olmayacağın neredeyse garanti, o kadar havaya girip sonra üzülme :komik::komik: Hele Froome şu formdayken hiç şansın yok gibi; En iyi ihtimal Froome, Valverde 1-2 olsalar bile Moreno ve Chaves'in ikisinin de ilk 10 yapması lazım senin için ama bunlar da hayal zaten Durasek, Tersptra ve Kriyenka'dan alsan alsan 30, 40'ar puan daha alırsın :harika: Sagan da zaten yarışı bırakacak, yarış sonunda yeşil mayo puanını da alamayacaksın :cool:

@tahirkaya Öyle birşey demedi yahu, TDF'deki kadar güçlü değilim ama yine elimden geleni yapıp, kazanmaya gidiyorum dedi :ckskc:

• Beğen
Fransa turundan sonra hiç yarış seyretmedim. Rejenerasyon dönemine girdim. Arada sürpriz isimlerin performanslarını da bilmiyordum.

Fakat bazı arkadaşlar bayağı etap etap çalışıp takım kurmuşlar . Belli

Zamanında jose cobo ve horner gibi adamların bu turu kazandığını düşünürsek chavez'in şansı olabilir.

Ama chavez'i kimler ne amaçla seçti salladılar mı merak ediyorum.

(link)

@Cem Unden Cobo ve Horner gibi adamların ortak özelliği doping abi, Chaves'de de öyle bir durum ihtimali baya düşük o yüzden, yarış sonunda ilk 10'da olması benim için çok büyük sürpriz olur. Ben Chaves'i severim ama çok formsuz gözüküyordu bu sezon, demek ki buraya bilenmiş :komik:

• Beğen
@tahirkaya
Froome iddialı olmadığı vuletaya gelmezdi. şu an o blöf yapıyor.
2 eylülde izleyin öyle bir atak yapacaktır ki göreceksiniz. iddialıyım.
Bu arada Rezadan bugün puan aldım. artık sadece 4 yarışçım sıfır çekiyor :D :D :D

@kubilay YAVUZ Tecrübeyle sabit, daha önce de senin gibi ilk haftalarda sevinen arkadaş çok oldu :komik::komik: Hatta Giro'daki arkadaş 1.oldum diye sevinirken yarış sonu puanlar dağıtılınca ilk 3'e bile girememişti :p:p

• Beğen
Zaten sondan 1.'yim.Birde Tejay ve Bouhanni gitti. Nibali de gitmişti. Beyler en yakın tur ne zaman ben onlara hazırlanayım :)

• Beğen
Geri