Scudo Sports

İspanya Bisiklet Turu Velogames Ligi

Scudo
Puanlar çok fazla :) oluşturduk bakalım şimdilik gece daha ayrıntılı bakacağım artık...

• Beğen
Tepkiler: taner07
Admin fransada yarıştaymış. Vuelta tarihini haftaya sanıyormuş. Yarın start up listesini tekrar girecekmiş

Bilgilerinize

@Cem Unden Yok abi twiterda paylaştığını gördüm sadece; bir iki değişiklik yapmış işte Katusha'nın durumundan dolayı :)

@taner07

Dear all.Apologies, I got my dates wrong and thought the Vuelta started next week! I have been in France this week riding the Paris-Brest-Paris. Just returned so have temporarily enabled all riders as selectable. I will refine the rider list tomorrow morning and also I will extend the team selection deadline until tomorrow late afternoon.

Gelen mesaj bu

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Cem Unden Allahtan çok geç olmadan halletti :D

Evet arkadaşlar son katılım bu akşam 19:30, yeni katılan arkadaşlar takımlarınızı kurabilirsiniz ve zaten olan arkadaşlar kadrolarınızı kontrol edin :)

Takımı kurup lige girmeyi unutmuşum yeni girdim. Takımım Team Ascendente, herkese başarılar. :okyrm:

Bence bu etaba puan vermemeliydi. Normal şartlarda sky ilk 3te olur ve sky yazanlar puan alırdı. Büyük ihtimalle tinkoff yazanlar puan alamazdı ilk 3e giremezdi çünkü.

0 puan alan tek kisiyim :D

Valverde Quintana froome u seçtim. Diğer oyuncular etkisiz.

Galiba hata yaptım.

@x-rayted en fazla alan 70 puan aldı, abartılacak bir durum göremiyorum :D Bisikletin tahmin edilememezlik yönü yine ön plana çıktı :komik::komik:

Hahaha ilk deneyimimden 24 puan. Tüm takımı BMC'den kuraydım keşke :)

Bu hafta işim okadar yoğundu ki. Yeni kadro arayışları vs derken Kayıt olamadım :( takipteyim.

Niemiec var bende kacistan 10 puan garanti :)

Ben daha dakika 1 gol 1 oldum; sprinterlerimden Pelucchi yarışdışı kaldı...

Geri