Scudo Sports

ismini kız arkadaşım koydu, işte Eli NAzik :D

Bisiklet güzel...:) Ama iki bisiklet yanyana olunca süper...Allah ayırmasın:)

Scudo
REnk uyumu ve parça performansı olarak süper bir bisiklet olmuş.Geotech team kadronun kırmızısı ile amoeba scudlar birbiriyle uyum içerisine girmişler.Aynakol cum oturmui yerine :) FAkat bir iki ufak ayrıntı için fikir vermek istiyorum ;) v tipi (riser) gidonlara barend pek yakışmıyor (bu benim şahsi görüşüm fakat genelde de böyle zaten) Belki resimlerim çekim açısından da kaynaklanabilir ama bilemicem, kıoltuk sanki biraz fazla aşağıya bakıyor gibi geldi.Biraz daha meyili azaltman faydana olacaktır.(ayrıca bisikleitn üzerindeki duruşunu bilmiyorum ama koltuğu full geri vermektense biraz ortalarda kullanmayı dene.Biraz daha rahat edeceğin kanısındayım.) (Not:Belki vücut ölçülerini kadro ölçülerine tam oturtmak için yapmıştırsın bilemiyeceğim ;) )
Son olarak şunu belirtmeliyimki çok güzel bir bisiklet toplamışsın renk uyumu süper,parçalar süper imrendim vallahi :) Bisikletini güle güle kullan.Bol bol bisikletinle vakit geçirmen dileğiyle. ;)

• Beğen
Tepkiler: Emre Ede
aslanım benim, sonunda topladın ha..... hadi hayırlı olsun. ... yalnız kadro senin boyuna göre biraz ufak değil
mi?:p ...

• Beğen
aletler gerçekten can alıcı duruyor. bende expert kullanıyorum. geotech ailesine hoş geldiniz.

• Beğen
bisikletiniz gerçekten çook süper ya bayıldım desem yeri bende geotech almayı düşünüyorum fikriniz nedir:)

• Beğen
Konuyu daha yeni gördüm!!!!:Ahhh-1660 Hain seni sabredince nasıl oluyormuş! Bana nasıl olucak diye soruyordum!:000002158

Kazasız belasız güle güle kullan! ama o sele borusunu değiştir scud tak bari de 300gr daha hafiflesin!:rolleyes:

Kendine çok iyi bak Emre!!!

Bak öbür tarafta ne buldum bakiim hatırlayacakmısın;

"Serkan abi helal olsun, valla bittim hepsine teker teker, hele geotech team, nerde bendekii nerde sendeki team ben bisikletimi böyle şekillendirmeye çalışsam heralde şebek eder bırakırım bisikleti gerçekten süper olmuş abi güle güle kullan.. "

Bunu okuduktan sonra kendi makinene çok daha iyi bak! Çünkü daha iyisini yaptın! Sabırrrr!!!

• Beğen
Emre adamım naptın sen ya...

maşallah harika olmuş vallahi..
kazasız belasız kullanırsın inşallah... Ama çok acil kocaman bir nazar boncuğu bul çok pis göze gelirsin valla..Allah korusun...

Fren-vites kolları seçimimiz aynı olmuş:)
Ben çok memnunum sende memnunsundur galiba:)

emrecım bisikletin cok tatlı olduunu cok hafıf we dengelı olduunu hergun zaten soyluorum gule gule kazasız belasız kullan kardesım

• Beğen
Emre nihayet toplamışsın. Çok güzel görünüyor hayırlı olsun. Artık bir tadına bakarız biz de :D :p

Gezilere bekliyoruz artık. 29'undaki geziye gelirsin. ;)

Düzeltme : Yahu maşallah demeyi unuttuk. Maşallah ;)

• Beğen
@rahmankarataş
:D:D teşekkür ederim rahman abi..
@xcangel
amin !! :D teşekkür ederim aylin abla..
@bisikletcanavari
Öncelikle çok teşekkür ederim :) BEnce barend çok yakışıo :D görenler bu gidon ne ya ? uçak gibi olmuş filan diolar :D resimin çekiş açsısında kaynaklanan bi sorun,aslında kötü durmuyo ;) koltuk fazla aşağı bakıo haklısın, snede merdivenden inerken popo üstü düşsen, emin ol poponun arımadığı bi sele şekli bulur ve otururdun :D:D ağrılarım geçce düzelticem ;) :D tekrar teşekkür ederim saol..:)
@SeRHaT_
topladım serhat abicimyaa bitti en sonunda :) çok saol abi..KAdro küçük abi, değiştiricem ama geotech team gibi kadro bulursam ;)
@atahan07
hoşbulduk :) kazasız belasız kullanmanı dilerim..
@pelin90
teşekkürler Pelin..
@Because
teşekkür ederim..
@cyclist_43
:D:D bayılmada, doya doya bak :D geotechin hazır bisikletlerinden bahsediosan yardımcı olamıycam kusura bakma, çünkü bilmiyorum :D eğer kadrodan bahsediosan team yada race ;)
@H.Çelik
Aminn Aminn ! Çok teşekkür ederim :)
@cannonfire
Serkan abi sabretmekten çatır çatır çatladım arkadaşlarım bilio :D önümüzdeki 3-4 yıl sabretmeyi düşünmüyorum duyrulur :D saol abi, sele borusunu seleyi disk frenleri belki gidonuda değiştirmeyi düşünüyorum genede fikrin için saol. sende kendine çok iyi bak serkan abi :):)

@cannonfire
Hatırlamazmıyım Serkan abi, sen unutmuşsun ama disleksikim ben unutamıyorum :) Ben senin bisikletini överken,şimdi sen benimkini övüyosun..sabır konusunda beni gaza getiren tek insansın, yardımların için çok saol Serkan abi :) senden bisikletim hakkında güzel yorumlar okumak mutluluk verici:)
@d.berkay
Kanga hiç sormaya :D:D naptığımın ben bile yeni yeni farkına varıyorum :D taktım nazar boncuğuda gören yok(küçükte biraz :D )geçen günlerde düz yolda iç lastiğim yarıldı, jant kesmiş :D daha büyük nazar boncuğuna ihtiyacım olduğu kesin :D eyw berkay çok saol, memnun olunmazmı abi çatır çatır çalışıo şimdilik bi sorun yok olcağada benzemio :)
@kont26
Sercanım cok saol :D sende yeni maşanı güle güle kullan, kazasız belasız sürüşler dilerim ( ne kadar kazasız belasız sürüş dilesemde geçen düştünyaa:D:D boşa nefesimi harcıyomusum gibime geliyo :D ) neyse, kib :D
@eYa
abi topladım en sonunda,muradıma erdim :D bi tadımlık verebilirim,sendenmi esirgedik :) dizimdeki sorunu sercanla yok etmeye çalşıyoruz parkurda,güvenim yerine gelsin hemen sizinleyim abi:) Senden en gerekli kelimeyi unutmuşsun abi, aman gözünüzü seviyim unutmayın Maşallah demeyi :D
@zazoo
Teşşekürler abi :)
@R4UF
eyw dostum saol...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
çifte kumrular gibi olmuşlar maşallah :D :D

hacı bak ben nazar boncuğu takmadım bir haftada iki enteresan kaza yaptım:(

aman dikkat et

• Beğen
Daha yeni aklıma geldi parçaları yazmamışım :D

Kadro = Geotech Team
Maşa = Rock Shox Recon 351 Solo air / 100mm
Jantlar = XT jant seti ( wh-m 765 )
Arka attırıcı = Xt m761
Ön attırıcı = Xt m761
Ruble = Xt m760
Zincir = Xt
Aynakol = Truvativ Firex Team
Fren Kolu = Avid Speed Dial 7
Vites Kolu = Deore
Gidon-Boğaz-Barend = Ameoba Scud
Lastikler = İrc Mythosxc 2
Disc frenler = Mekanik-kompenand dışı olarak geçtiğini duydum..

@tekteker

çok saoll :D nazar boncuğu var üstündede daha büyüğünü takıcam :D

Geri