Scudo Sports

İsmet Badem,motosiklet kazasında hayatını kaybetti..

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Türk basketbolunun duayen isimlerinden İsmet Badem hayatını kaybetti.

Yıllarca basketbol yorumculuğu yapan İsmet Badem, motor tutkusu ile biliniyordu. Vefat haberinden 1 saat önce Instagram'dan hikaye paylaşan Badem, arkadaşları ile birlikte motoruyla fotoğraf paylaşmıştı... İsmet Badem trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.
DENGESİNİ KAYBETTİ
Basketbol dünyasının sevilen ismi Badem'in ölümü, büyük üzüntüye neden oldu.
(link) bugün öğle saatlerinde Biga-Çan Karayolu'nun 11'inci kilometresinde meydana geldi. Basketbol camiasının duayen ismi İsmet Badem, Biga ilçesinden Çan yönüne motosikletiyle seyir halindeyken Eybekli köyü yakınlarında henüz bilinmeyen nedenle dengesini kaybetti. Motosikletinden düşüp, yerde metrelerce sürüklendiği belirtilen İsmet Badem'i görenler hemen yardıma koştu. Çağrılan sağlık ekipleri, Badem'in hayatını kaybettini belirledi. Olay yerinde savcılık ve jandarmanın incelemesinin ardından Badem'in cansız bedeni Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
(link)

Scudo
Allah Rahmet eylesin , yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Kalp krizi geçirdiği söyleniyor.

Allah rahmet eylesin...Çocukluğumuzdan beri bize basketbolu sevdiren kişilerin başındaydı..

İster motorlu ister motorsuz olsun her türlü iki teker kullanıcıları çok ama çok dikkatli olmalı. Toprağın bol olsun İsmet Abimiz. Basketbol seninle güzel.

Allah rahmet eylesin... Basketbolu bana sevdiren kişilerden biriydi. Murat Murathanoglu ile beraber muhteşem maç yorumları yapıyorlardı. Haberi görünce çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun...

Soluksuz ve abartılı sunumunu beğenmezdim fakat olmadığı yayınlarda eksikliğini de hissederdim. Eski bir basketbol fanı olarak beni geçmişe geri götürdü ama gidişiyle çok üzdü. Allah rahmet eylesin.

acı bir kayıp . ışıklar içinde uyusun

Çok üzüldüm, sevenlerinin başı sağolsun.

Allah rahmet eylesin :(

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok üzücü ışıklar içinde arada basketbol izlerken dinlemiştim ama kim olduğunu şimdi çıkardım :(

Geri