Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.945
- Bisiklet
- Cervélo
Göz göre göre kazaya karışmış bir pedaldaşın videosunu paylaşıyorum arkadaşlar
Aslında bu tip çok sayıda videoyu "Günün Videosu" başlığına koydum, denk geldikçe de mutlaka koyuyorum. Ama bu kazadaki hataya çok kişi tarafından düşülüyor ve özellikle konu açıyorum, daha çok kişiye ulaşması açısından. Bu video sayesinde bu kaza tecrübesini, kazayı yaşamadan kazanmış olacağız!
Daha videoyu ilk açışınızda ne olacağını hissetmişsinizdir siz de
Önüne çıkacak ilk engelde kendini yerde bulacaktı vatandaş. Orası kesindi...
Bunun illa sağa dönen bir araç olmasına gerek yoktu:
Çünkü yol aşırı kaygan ve hız 30'dan fazla, 40'tan az arkadaşlar. Bu zeminde, bu hızda durmak için belki de 15-20 metreye ihtiyaç var
Dikkatli olun, her an her şeye hazırlıklı olun, ve denk geldiğiniz bu tip kazaları da mümkün olduğunca paylaşıp, pedaldaşları kazayı yaşamadan tecrübe kazanmaları için uyarın
Daha videoyu ilk açışınızda ne olacağını hissetmişsinizdir siz de
Bunun illa sağa dönen bir araç olmasına gerek yoktu:
- O an karşıdan karşıya geçmeye çalışan, araçların arasından geçmeye çalışmış, aniden ortaya çıkan bir yaya olabilirdi, trafik yavaş akıyor çünkü.
- Her ne kadar trafik durmuyor, akıyor olsa da, yine de kapı açılabilirdi. Bunu yaşadım, adam hareket halindeki aracın kapısını açtı arkadaşlar. Kapısının düzgün kapanmadığını fark etmiş, kapıyı açıp tekrar kapadı, az daha benim gidona değiyordu.
- Acil bir durum sebebiyle sağa yanaşmak durumunda kalan bir araç da, benzer bir kazaya sebebiyet verebilirdi.
Çünkü yol aşırı kaygan ve hız 30'dan fazla, 40'tan az arkadaşlar. Bu zeminde, bu hızda durmak için belki de 15-20 metreye ihtiyaç var
Dikkatli olun, her an her şeye hazırlıklı olun, ve denk geldiğiniz bu tip kazaları da mümkün olduğunca paylaşıp, pedaldaşları kazayı yaşamadan tecrübe kazanmaları için uyarın