eğer her insan ışınlanma yeteneği olsa,veya bir makina olsa hangi çağa ve nereye gitmek isterdiniz?
ben orta çağ dönemine,isviçre alp dağlarına savaşlar,mancınıklar
1 ay sonrasına veya 2 ay sonrasına giderim.İlk önce kurlara bakarım.Hangisi yükselmiş hangisi düşmüş 2 aydan beri diye.Sonra 2 ay öncesine dönüp hangi kur en çok yükselmişse 2 ay içinde ona bütün paramı yatırırdım.Her 2 ayda bir bunu yapardım.5. Seferde param yaklaşık 2 ye 3 e katlanacağı için uzun vadeli bir yatırım yapardım.Zengin olurdum.Sonra emiryil ile ortak olurdumAynı amaçtayız
Ben bi kaç tane alırdım, geri gelir satarım daha çok zengin olurum Bu daha zekice demi ?
Şaka bi yana gerekmezse hiç kullanmam bu şansımı. ancak önemli bir hata yaparsam, o andan bi kaç dakika öncesine döner bir daha o hatayı yapmamaya çalışırdım...
Gelecekteki olayları takip eder falcılık oyunlarından köşeyi dönerdim ama insanlık adına bir gelişme olmayacagından benim için pek bir anlam ifade etmezdi
Bilimsel gelişmeleri öğrenir, geçmişe getirir, uzaya bile çıkardık! öyle bişey olsa ..
Neden hata olsun kardeşim Adam ışınlanmayı bulmuş Öyle bir icatı insanlığa sunarsan kötü şeyler olabilir tahminimce O yüzden icatı insanlığa sunup para kazanamayacağına göre böle kazanacaksın Açgözlülük ve acıma duygusu yoksunluğu olduğu sürece insanlarda böyle bir icatın bir topluluk elinde olması diğer tüm insanları sömürge durumuna düşürürdü.O yüzden böyle bir icat yapmış olsam kesinlikle insanlığa sunmazdım.İyi yönde kullanılabileceğini kesinlikle düşünmüyorum...