Scudo Sports

İnceleme Isı yalıtımlı bisiklet matarası triban

Tepki
238
İsim
Hakan
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
İçeceklerini soğuk veya sıcak tutmak isteyen bisikletçiler için tasarlandı.
Ağızlık için koruma kapağı ve ısı yalıtımlı katmanı bulunan bu bisiklet matarası, içeceklerinizi uzun süre sıcak veya soğuk tutar.

• KAPASİTE: 450 ml
• ISI YALITIMI: Isı yalıtımlı katmanı sayesinde içindeki sıvıyı sıcak / soğuk tutar.
• ERGONOMİK KAVRAMA: Kapağı kolayca açılıp kapanabilir ve ele tam oturur.
• UYUMLULUK: Piyasadaki tüm matara kafesleriyle uyumludur.
• GARANTİ: 2 Yıl
• ISI YALITIMI ÖZELLİĞİ: 5°C -15°C sıcaklığındaki içeceğin 20°C'lik dış ortam sıcaklığında 3 saat boyunca ısınmasını önler.
• MATARANIN BAKIMI: Her kullanımdan sonra iyice temizleyin. İzotonik içecekler doldurduysanız mataranın gövdesini, kapağını ve ucunu iyice yıkayın, içinde herhangi bir kalıntı kalmadığından emin olun. Mataranın içini düzgün bir şekilde temizlemek için bulaşık deterjanı ve uzun bir fırça kullanın.
Ardından kurumaya bırakın ve hava alabilmesi için ağzını kapatmayın. Aksi halde içinde nem oluşabilir. Bulaşık makinesinde, 70°C üstü sıcaklıklarda yıkamayın.

BİLEŞENLER
• ŞİŞE GÖVDE:

66.00% Polietilen, 34.00% Düşük Yoğunluklu Polietilen (LDPE)
• KAPAK
100.00% Polipropilen
• DIŞ KAPLAMA:
100.00% Polietilen Tereftalat (PET)
• KÖPÜK:
100.00% Polietilen
• ŞİŞE AĞZI:
66.60% Termoplastik Polietilen (TPE), 33.40% Polietilen
• SAKLAMA ÖNERİSİ: Matarayı ağzı açık olarak muhafaza edin.
• UYARILAR: Mikrodalga ve yağlı içeceklerle (yağ, süt) kullanmayın.

ÜRÜNÜN FOTOĞRAFLARI

big_1636456.jpgbig_1636457.jpgbig_1636459.jpgbig_1636458.jpg

Videoda ise kullanıcı yorumlarından ve özelliklerinden bahsettim.

Scudo
Mösyö Salyangoz
30tl lik bir ürüne göre işlevi sizi tatmin ettimi? mesela yazında bi gözlemlemek lazım 40 derecelerde hakikaten 3 saat ısıyı muhafaza edebiliyorsa alınabilecek f/p ürünü diyebiliriz o zaman

• Beğen
Tepkiler: Mösyö Salyangoz
Mösyö Salyangoz
30tl lik bir ürüne göre işlevi sizi tatmin ettimi? mesela yazında bi gözlemlemek lazım 40 derecelerde hakikaten 3 saat ısıyı muhafaza edebiliyorsa alınabilecek f/p ürünü diyebiliriz o zaman
evet işlevi tatmin etti. ama dediğiniz gibi bir de yaz aylarında denemek gerek.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
ben aldım kullandım.
puanım 4/10

ışe yaramaz. Kullanması zor. Kapasıtesıne göre çok uzun. Sıcaklığı bılmem ama soğukluğu koruduğu falan da yok.

şımdı bu mesajı yazmak ıçın düşününce puanım 3,5/10 :D

İki hazne katmanı arasında sadece kötü bir sünger var. O da kabaca monte edilmiş, birleşim yerlerinde açıklıklar var.
Ilık havada ısıyı korumasının bir esprisi yok. Soğuk havada sıcak içeceği, sıcak havada soğuk içeceği korumasını beklerim. Yazın da kışın da denedim, olsa olsa bir saat düzgün şekilde koruyor.
Geçenlerde iç haznesini çıkartıp etrafına alüminyum folyo sardım. Süngerle arasında boşluk neredeyse sıfır olduğu için sadece iki tur sarabildim. Bir şey fark etmedi :ssrtcbya:

Bende de var. Gereksiz, kullanmıyorum. Kışın zaten insan hemen susamıyor. 1 saat sonra su buz oluyor. Yazın ise yarım saatte su ılıklaşıyor.

İçi folyolu olan iyi markalı mataramdan da memnun kalmadım.
İçi mantar olan mataram fena değil.

Tatmin edecek bir performans 500lük termosla alınıyor.

Onun dışında neopren matara kılıfları kullanılabiliyor. Henüz denemedim. Kullanan var mı?

Arkadaşlar bu tarz birşey isteyen varsa Zefal Artica Termal 55 i tavsiye ederim. 2 yıldır 700ml olanı kullandım. Yazın 35C havalarda içerisindeki suyu 3 saat koruyabiliyor. Hatta içerisine bir kaç parça buz atarsanız (su bitmezse😉) belki daha uzun süre bile soğuk su içebilirsiniz.
Geçen düşürüp arabanın altında kaldığı için kapak kısmı kırıldı 2 tane 550ml olanından aldım.
55-70tl aralığında 550ml olanını bulabiliyorsunuz.
Sıcak içecek denemediğim için bir yorum yapamayacağım.

+75km gezi yapacağım zaman soğuk demlenmiş kahve koyuyorum. Normal matara da bi gece önceden buzluğa koyulmuş bi halde çıkıyorum. Yalıtımlı matara, buzlu servis edilen soğuk kahveyi 2 saat keyifle içmemi sağlıyor. Bi yarım saat daha mıymıy içiyorum ve olup bitiyor. Antalya sıcağında çok bile :komik: Buz tutmuş normal matara, buzu anca 1 saat falan keyifle içilebilir tutabiliyor. Sonrası ılık su.
Gerek ev-ofis, gerek diğer günlük ulaşımımda da kullanıyorum. Akşamdan buzdolabına koyuyorum bunu, sabah çıkarken alıyorum. Soğuk su içirtmiyor ama serin anca. O da 2 saat falan ki o sıcakta yarım litre su çabucak bitiyor zaten. Ki bana serin su daha çok hitap ediyor, soğuk su içince susuzluğum geçmiyor :) Ama koyayım uzun zaman dursun ürünü değil. Parasına göre normal. Yüksek verim beklemek hayal kırıklığı yaratır. Ben beklentilerim doğrultusunda memnunum.

2 tane de ben aldım hiç memnun değilim bulaşık Makinesinde 50 derecede yıkadım üstteki şeffaf kapağın ağzı yüzü yamuldu termos olayı 0 sızdırmazlık 0 kesinlikle başka ürünlere yönelin

• Beğen
Ben de kullanıyorum bu termostan. buz gibi tuttuğu söylenemez. Termos etkisi pet şişenin bir tık üstü diyebilirim:). Eğer içeceğimin buz gibi olmasına gerek yok biraz soğuk olsa yeter diyorsanız işinizi görür. Fiyatını göz önünde bulunduracak olursak 30 tl nin hakkını veriyor bence.

Polisport hot&cold matara kullanan arkadaşlar varsa düşüncelerini öğrenebilir miyim?

• Beğen
Geri