Scudo Sports

işi bilenlerin yardımına ihtiyacım var

tolgahakan

Üye
Tepki
0
herkese slm. yaklaşık 10 yılımı yazın bisiklet üzerinde geçirdim. son kullandığım bisiklet bisan mountain cat TE idi. ve 3 senedir hiç bisiklete binmedim
asıl konu: şimdi bir bisiklet almayı düşünüyorum max. 300 ytl
biçok bisikleti taradım
-ağırlıklı asfaltta kullanıcağım
-hafif ve seri bir alet istiyorum
görünüm olarak bu çift amörtisörlüler çok hoşuma gidiyor ama yorumlar yollarda performansının iyi olmadığını söylüyor
şimdi teklere bakmaya başladım ve iki seçeneği çıkardım:
1-beldeyama exodus (link)
2-sedona scud (link)

tamam profesyonel sayılmam ama bisiklet sürmekten çok zevk aldığım kesin
boyum 177 kilo 62 yaş 25 yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ayrıca önerebileceğiniz başka marka model varsa da itinayla incelerim
şimdiden çok saolun

Scudo
bi tane daha buldum buna da bakar mısınız
salcano insomia (link)
ya bi de bunda disk fren var ben bu frenlerden anlamıyorum bakımı ya da tamiri zor olur mu tavsiye edermisiniz saolun

kesinlikle sedona. kadrosu yeter. 18" uygundur size. (diğerleri biraz market bisikleti zaten :D)

• Beğen
Tepkiler: tolgahakan
Merhabalar!Ben de Tekteker'le aynı görüşü paylaşıyorum.Bununla birlikte sadece bir noktada ayrılıyorum.O da boyu konusunda,sana 16" daha iyi gider diye düşünüyorum.18" sanki boyuna uygun değil gibi geldi.Bu arada bende Sedona kullanıyorum,761 modelini.Çokta memnunum.Son bir öneride daha bulumak isterim.Ankara'da ERDOĞANLAR bisikleti arayabilirsin.Telefonla Lütfü abiye ulaşırsan hiç bıkmadan tüm sorularına cevap verecektir.(Hafta sonu olmamak kaydıyla.Çok yoğun oluyorlar!)Sanıyorum bu şekilde sorularına tatminkar cevaplar alarak bisiklet konusunda kesin kararını verebilirsin.Kredi kartına da taksit var.İnternet ortamından da alışveriş yapabilirsin.Sana kolay gelsin.:D :D

• Beğen
Tepkiler: tolgahakan
klasik bisiklet kullanıcısı olduğu anlaşılıyor gib bu yüzden 18" önerdim. çok fazla kıvraklık beklediğini sanmıyorum.

öncelikle teşekkürler
bu konuda çok az şey bildiğimin farkındayım, açıkcası biraz da utandım ne biliim işte:)
son sorum sedonayı Bursa'da nerden bulabilirim???
(bu arada ben bilgisayarcıyım, bisiklet seçimi bilgisayar toplamaktan daha zor ve meşakkatliymiş uğraşanlara Allah sabır versin)

sedonayı bende tavsiye ederim arkadaşım çünkü bende sedona kullanıcısıyım ve çok memnununm hiç sorun çıkmadı daha 6 aydır inş çıkmaz geziyorum her pazar 60 km yapıyorum ve benı hiç yarı yolda bırakmadı şimdiden sana hayırlı olsun diyorum

bende sedonayı tavsiye ederim bende sedona kullanıcısıyım sedonanın her modeli süper ama salcanoyuda baya beğendim açıkcası

alıyorsan sedona scud al ya da ben derim ki biraz daha bekle forumda arkadşlar temiz mtb satıyor.mesela ben bir tane corratec x-vert motion 2006 aldım

Geri