Tavsiyelere teşekkürler, Scott'a da Drag'a da baktım. Biri şehir bisikleti, birinin de donanımı herhalde x-vert'den daha düşük. Ya da en azından ben öyle algıladım. Çünkü Drag ile Corratec arasında 250 -300 YTL fiyat farkı var.
Arkadaşlar merhaba tekrar. Tam Corratec X-vert motion almaya karar vermiştim ki birisi sedona 761 dedi, gerçi kadrosunu çok beğenmedim ama donanımı iyi görünüyor. Ne dersiniz?
manta selam,
bursadan işe giderken kullanmak için 1000 ytl bütçe ile bisiklet almayı düşünen bir arkadaşım var. ve ben sedona 761 i tavsiye etmiştim. bu kadar tesadüf olamaz heralde
fatih abim genelde bisiklet tavsiyesinde bulunmaz siz ne derse onu alın derim eskiler bir soz derdi ''işinin ehli insan ''diye,gercekten oyledir bu arada tekrar pedallamak dilegiyle fatih abi
fatih beni gördün o dağ yenice den inen bozuk toprak rampaları trek7200 le de defalarca, dağ bisikleti ile olduğu kadar sertdeğil ama çokta sakınmadan indim. Bu hibritler okadarda nazik değiller. Bence işe gitme artı hafta sonu çok bozuk olmayan arazi deniyorsa. Hibrit derim.Dağ benim için tutku diyorsa mtb.
Forumdaki bir hatadan dolayı 2 günlük mesajlar kaybolmuş. O yüzden arada kopuk mesajlar var. Evet Fatih, 761'i siz tavsiye etmiştiniz. Şimdi tam karar vermişken yapılır mı bu?
hibrit kadroların fiyatları hakkında pek bir bilgim yok bu yüzden yorum yapamıcam. yeni sedona 761 lerin renkleri benimde hoşuma gitmedi ama kadro açıları iyi.
Arkadaşlar yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. Bir adet Corratec X-vert motion sahibi karşınızda duruyor. Yarın bisiklet gelince fotoğraflarını da eklerim umarım Konuyu kilitleyebilirsiniz, iyi olur bence boş yere uzamasın... Yeni yeni arkadaşlara yepyeni konu başlıklarında tavsiyeler verelim.
hayırlısı olsun abi bende bir corratec kulanıcısı olarak gayet memnunum ihsallah pazar gunleri bulusup pedallayabilirz malum bursa ekibi benim icin cok hızlı arkada arkadas lazım oluyor