Scudo Sports

İşe gitmek için aldığım Specialized Stumpjamper M4

@Halilibrahim
:D len noluyo bu bir sitemmi baska bisiymi anlamadim ibramcim .Bi gerginlik mi var aramizda anlamadim ? Tamam bende dürümcü olurum yeterki gerilmesin aramiz :uzgnm::hasta:

Scudo
@mariokaldato :D yok yav genel olarak biraz agresifim ben bu aralar. Sen benim abimsin sana ne sitemim olacak.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Sa
@Halilibrahim
Sanirim kullandiginiz pisiklet türüne bağli bir sendrom bu. Bi market bisleti uzmani olarak 3 x 6 fitesli ,esnemeyen maşali , tum donanim shimal olan 34 kiloluk bir cift amosorlu market bskeleti bu sinirinizi alcaktir beyim haha" işe "gidersin onla iyi olur ( bu kismi @Murat Cömez beye geldi napalim :D ) gordunuz gibi murat çomeze saldirmazssam rahat edemiyorun. Sirf fesatim lan haha kiskancim maçoyum ehehe :D

• Beğen
Tepkiler: Fahrrad
@Murat Cömez
CANIMSIN BRO WIE GEHTS? ehehe

Lisede almanca dersinde yazili sinavda bi soru cikti .upuzun bir almanca metin yazmislar. O soruya ne yanit verdim bil bakalim @Murat Cömez ???
"JA"
ahajahahahaja :D sopa yedik kesin senin akrabandi almanca ogretmenimiz
:D

• Beğen
Tepkiler: Fahrrad
@Murat Cömez
Allah razi olsun dostum. Allah hepimizin yuzunu guldursun bende dahil
Amin

@Murat Cömez

Murat abi bu cevabı geyik vaya şaka temelli yazdığını düşünerek gülümsüyorum, ev-iş arasında kazasız belasız sürüşler diliyorum.

• Beğen
yine 50 € zannetmiştim neyse ki değilmiş 150 € biraz tuzlu geldi. 200 €'ya sıfırı ve yeni modelini türkiye'de bulmak mümkün.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Hahaha klasikler diyosun :D

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Murat Cömez

200'e kadroyu alırız abi burada :)

• Beğen
Geri