Scudo Sports

İşe gitmek için aldığım Specialized Stumpjamper M4

Güle güle kullan kaptan. :harika:

Scudo
Hayırlı olsun.Abi şöyle tüm bisikletleri yan yana bir fotoğraf koyarmısın bi gözümüz bayram etsin :islik:

@Murat Cömez

@enqinHLC
Sagol engin, cok sükür bisikletin ne oldugunu anlayan birisi cikti.:koptum:

@9magiko
Tesekkürler Adasim....:D

@OsmaniyeRehber
Insallah yakinda hepsi birarada foto shooting yaptiracagim. Ozaman fotolari buraya yüklerim. (Söz ilk sana haber verecegim göre bilmen icin):)

Bu garaj tam olarak nerede ? :D
Güle güle kullanın bisikletinizi :)

@Murat Cömez

Boynuz kulağa yaklaşıyor herhalde. :D Ben böyle güzel market pisketi görmedim abi çok güzel çoookkkk :hhhhhh: Bizim buralarda niye böyle market pisketleri yok acaba :acpsnr:

Abi hayırlı olsun kazasız belasız.Kadronun alt borusundaki Trelock kilitmidir?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez Hocam hayrlı olsun bu çalınmazmı diyorsun yani deore aynakol
vs. eminmisin?

Öncelikle hayırlı olsun.
İşe gitmek için neden dağ bisikleti aldınız giderken downhill mi yapıcaksınız ? :komik:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hayirli olsun yeni bisiletiniz. 150 euroya ne guzelde bisiklet almissiniz. Bizde burada demir yiginlarina 1500 tl veriyoruz

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez gule güle kullan Muratcım :D çalınmasına karşı dedikleri gibi biraz eski havası vermek için tipini kaydırsan daha iyi olur sanki :D

@Flicker
Tesekkürler, yerini merak ettiginiz garaj tam evimin kapisinda. :D

@erendiz çetiner
Tesekkürler, cümlemize kazasiz belasiz sürüsler dilerim.
Kilit Abus dan.

@ayhandeniz71
Tesekkürler, iste aynakolun deore olmamasindan dolayi calinmaz. (Aynakol Truativ):D

@AliMurat
Tesekkürler.
Hayir ise giderken Downhill Yapmiyacagim Redbull Yarislarina katilacagim.:koptum: Sizce ne secmeliydim ise gitmek icin?:)

@Murat Cömez bence ise giderken sehir bisikleti ya da yol bisikleti olmslıydım ama sizin seçiminiz

@Murat Cömez
:D kayik hali buysa eyvahhhh diyorum muratcim :D

Bisikletime elimden geldigince biraz Update yapmaya calistim, umarim begenirsiniz...:)

Jant seti...
Eskisi: Mavic M317 disc
Yenisi: Mavic Cross One
1.JPG

Fren seti...
Eskisi: Avic juicy five 5 ve Vites kollari Shimano LX
Yenisi: Frenseti ve vites kollari Shimano dual control 960/965 serisi
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG

KM Saatimiz: Pro Scio W-4.1 Alti-HR
6.JPG

Aynakolu ve ön Aktariciyida Shimano 960 serisi ile degistirince full XTR Donanim oluyor. Jant seti haric tüm degsimler senesine özel takiyoum.

Geri