Scudo Sports

İşe gitmek için aldığım Specialized Stumpjamper M4

Hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin..

Scudo
@Murat Cömez

Hadi beyler, herp beraber alamanyaya gidiyoz :D

Murat bey vallaha ne diyelim güle güle kullanın. Allah bize de böyle parçaları bu fiyatlara bulmayı nasip etsin :)

işe gitmek için iddialı bir bisiklet olmuş ama bisikletiniz çok güzel maşallah diyelim kazasız belasız inşallah :)

@Asusmune
Öncelikle tesekkürler.
Insallah o ugursizlar kimseye denk gelmez, isin gercegi onlardan hic bir seyi koruyamayiz.:)

@bagetci
Garajdakileri profilimden göre bilirsiniz yada ilk sayfada @SerkanH arkadasimiz bir kismindan linkler vermis.:)

@maboc
Bisikletin bir araba parasi olmasi önemli degil, 500Tl'lik bisikletde olasa önemli olan o parayi hangi sartlarda biriktirdigi yada kazandigi. Böylelikle 500TL'lik bisikletde calinmasin sonucta alin teri dökülmüs parayla alinmis olmasi.;)

@Halilibrahim
Tesekkürler halil.:)

@silvanesti
Tesekkürler.:)

@mehmet.ali
Almanyaya gelmeniz pek ise yaramaz bence, bu fiyata gerceten cok büyük sans olmasi yada cok büyük bisikletci cevren olmasi gerekiyor.;)

@mustafa üzümcü
Tesekkürler.:)

@ilker Coşkun
Tesekkürler, insallah herkese daha iyileri daha iyi fiyatlara nasip olur.:)

@ziyainal
Bence pek iddiali bir bisiklet degil, ama yinede iyi dilekleriniz icin tesekkürler.:)

Kazasız belasız sürüşlerin olsun. 150 Euro'ya bu bisiklet hiçbirşey değil valla.

@maboc
Evet malon sahibi cok iyi bilir degerini. Bu arada merak ettigin diger bisikletlerimi gördünmü. :D

@Aydın A.
Tesekkürler aydin bey. Aslinda böyle ucuz bisikletlere ulasma yolu vardi ama bazi kisiler bu durumu bozdu.:(

Murat abi güle güle kullan.Diğer bisikletlerin gibi bu da çok güzel :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Murat Cömez kardes 150€ bayagi bir uygun fiata gelmis,bende böyle bir MTB ariyorum nerde bu kaynak merak ettim.

@tuna ünüvar
Tesekkürler, kac basdigini bilmiyorum ve öyle bir hiz takintimda yoktur, bacaklarim kac basa biliyorsa bir bisikletin hizida odur. Isimi merak etmissiniz ama ben söylemek istemyiorum, yalniz her ise her bisikletle gidile bilir diye düsünüyorum.:koptum:

@Murat Cömez Niye ben senin konularını sevmeme rağmen hep geç görüyorum Murat abicim :) Şaka bi yana hayırlısı olsun abi güle güle kullan sağ salim git gel :)

@Fahrrad
Necmettin abi bunun her hangi bir kaynagi yok, sadece bisiklet kulübüne üye olman ve cok genis bir bisikletci cevresine sahip olman yeterlidir. Arada bir de Fahrrad börseleri takip edebilirsin. Bazen sans eseri cok güzel bisikletler düsüyor.:harika:

@Anonim
Nebileyim firat, demmeki sandigin kadar cok sevmiyormussun.:koptum:

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Murat Cömez Estağfurullah abi ya :) Senin konularla benim saatleri çakıştıramıyoruz, genelde çünkü dur bakayım Murat abinin yeni konusu var mı diye buluyorum :) Yani özellikle takip ediyorum ;)

@Murat Cömez Murat abicim maşallahı var. Market pisketin hayırlı olsun. :D

Geri