Scudo Sports

İşe gitmek için aldığım Specialized Stumpjamper M4

Murat Cömez

En yeni üye - Kayıt: Az önce
Tepki
20.709
İsim
Murat Cömez
Bisiklet
Colnago
Bugün bisikletlerimin arasina yeni katilan cok ucuza buldugum ve durumu daha yeniden faksiz olan Specialized Stumpjamper M4'ü İşe gidebilmek icin almis bulunuyorum.
Diger bisikletlerimle malesef calinir diye kortugum icin İşe Bisikletle gidemiyordum, bundan sonra artik İşe de bisikletle gidecem.

Huzurlarinizda Specialized Stumpjamper M4

1.JPG
1.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG

Umarim Begenirsiniz, sizce İşe gitmek icin uygunmudur. olumlu veya olumsuz yorumlariniz icin simdiden tesekkürler.

Dosyalar

• 2.JPG
    2.JPG
    89,8 KB · Okunma: 128
Scudo
@Murat Cömez Hayırlı olsun. Bisiklet hakkında bir inceleme bekliyoruz o zaman :) Kazasız belasız kullan abi.

• Beğen
Tepkiler: oalmali
Selam, dağ bisikletlerini seviyorsunuz, sanırım birde CUBE vardı. Hayırlı olsun güle güle kullanın, acaba ucuza geldi derken nekadara aldınız ? Öğrenmemizde sakıncası yoksa tabi ?

Abi bununla işe değil Fizan'a kadar gidersin vesselam :) Sade bisikletlerde yakışıklı olabiliyormuş,gördük burada.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
İşe gitmek için bunu aldıysanız eliniz baya bol sanırım:)

• Beğen
Tepkiler: sepultra77
@Hüseyinsuna
Hocam öncelikle çok güzel bir şey almışsınız fakat @Hüseyinsuna 'nın dediği gibi xtr fox donanıma sahip specialized bir bisikletten bahsediyoruz :D bu pahalı olmayansa sizin diğer bisikletlerinizi içten içe merak ettim gerçekten

• Beğen
Tepkiler: dgntkn ve çimtay
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Çalınmasına karşı specialized ve fox yazıları başka çıkartmalarla kapansa daha garanti olur tabii. Gerçi onlar kapansa yepyeni Racing Ralph ler ele veriyor kendini :) Burada olsa her türlü götürürler de, sizin oralarda belki tenezzül etmeyebilirler.
Ben genelde iş için ince tekerlek ve hafif bisiklet tercih ediyorum ama bununla da insanın işe gitme aşkı kabarabilir ;)

@Atilla Gobel
Tesekkürler Atilla, insallah is yolundan haric sürersem tabiki incelemesini yaparim.:)

@serdar k
Tesekkürler Serdar, ben dag bisikletlerini degil tüm bisikletleri seviyorum.:) Bana gelis fiyati 150€. Bunun icinde sele, Arka ve ön dis lastik, Gidon bogazi degsimi de var.:)

@aknorl
Tesekkürler Akin, birak baksinlar.:D

@Hüseyinsuna
Calallarsada bunu calsinlar.:koptum:

@Ertan M.
Eliniz bol derken, anlamadim.

@berktx
Tesekkürler Berk, diger bisikletlerimi de profilimde rahatlikla göre bilirsin.

Tourney ön-arka aktarıcılı vites sisteminin suyu mu çıktı? ki bu XTR bilmem ne aktarıcılı bisikleti almışsın.;)

Bununla işe-mişe gidilmez.Gidersen de senin bileceğin. Zaten kilitin hasınıda almışsın.:)
ama çalacak yine de çalar:) Dünya'nın her yerinde Hırsıza kilit dayanmaz derler:)

Hayırlı uğurlu olsun O uğursuzlar hiç bir bisikletine denk gelmesin.

Ise bununla gideceksen garajdakileri dusunemiyorum:):)

benim triban 500 üm çalınacak diye ödüm kopuyo siz çalınmasın diye ne almışsınız çok güzel bu arada:harika:

diğer bisikletinize bir araba parası vermişsinizdir o zaman öyle tahmin ediyorum çalınmasından korktuğunuza göre

Hayırlı olsun, çok güzel görünüyor. Burada bu bisikleti adamın altından alırlar valla. İnşaAllah çalınmaz.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri