Scudo Sports

işe gidip gelmek için bisiklet ?

Aydın Akyokus

Forum Bağımlısı
Tepki
416
Bisiklet
Trek
herhangi bir fikrim yok işe gidip gelmek için bir bisiklet alacağım bütcem 100-600 arası yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekküler ...
birde salcano apollo(dağ) ve istanbul(şehir) modelleri arasında hangisi sizce ?

Scudo
(link)
Buradan çeşitli markaların bisikletlerini inceleyebilirsiniz...2. el temiz kullanılmış bisikletlere de gerek forumdan gerekse sahibinden.com'dan bakın...Şehir bisikleti 2.el Trek Fx 7.1 benzeri bir bisiklet olmazsa,fazla ağır olmayan,Kron veya sedona,kilitlenebilir amortisörlü bir mtb alıp(2.el az kullanılmışları 500 tl cıvarı bulabilirsiniz),daha ince asfalt lastikleri ile de kullanabilirsiniz .Kolay gelsin..

bence kron xc 500 işini görür sadece işe gidip gelme degil mtb olarakta hoş bi dizayn sağlamlık yorumları gayet iyi fiyatı ise 500-600 arasında

ilginiz için teşekkür ederim malesef salcano istanbul m modelini bulamadım buldum ama ödeme sorunu ile karşılaştım.

fakat salcano gn650 mtb ça en hafif salcano bisiklet diye de geçiyor bunu almaya kara verdim. çamurluk vs onları kendim ayri olarak toplamayı düşünüyorum yorumlarınızı alabilir miyiim teşekkürler şimdididen

internetten almayı düşünüyorum ama sanırım stoklarında yok o model birde netten salcano bisiklet alabileceğim hangi siteler var bisikletcim var onda da bulamadım o modeli başka nerden bulabilirim ?

hocam ikinci el düşünmüyorum sıfır alacağım saolasın

Geri