Scudo Sports

İşe bisikletle gitmek isterim ama pkk var

@Atilla Gobel Makama saygi ne demek abi ?

Her seyi ayaklar altina alsinlar ama biz sirf o makamda diye saksakcilik mi yapalim ?

Küfretmeyi sevmem ama bazen de kullanmadan olmuyor.

@halil ibrahim duran Her yere saçmasapan mesajlar atip duruyorsun. Banlanmadan önce sana sövücem haberin olsun.

Bu kadar bos olunur ...

Scudo
@Onur İlker Gündoğdu

@Onur İlker Gündoğdu

Ben sana dalaşmıyorum, sen neden bana dalaşıyorsun?

Deli - kanlı bir kardeşimizsin belli de, bu kadar sağa sola saldırmanın başka açıklamaları var literatürde. Kendi terbiyene hakim olamıyorsan bizim terbiyemizi de bozma.

Hayat yeterince ciddi ve sorunlu, ben gırgır yapıyorsam seni niye geriyor? Görmek istemiyorsan (yine senin cümlen ama idare et) beni engelle, görmezsin.

Gençsin, kanın hızlı akıyor merak etme biz büyüklüğümüzü de biliyoruz. O yüzden var sen yolunda git. Sana özel bir şey yazarsam anlarsın.

İşe metroyla sıkış tepiş gitmek isterim, ama bisikletim var.

İyi ki de var :)

@Onur İlker Gündoğdu Şakşakçılık yapmayacaksın fakat kendini dinletmek istiyorsan ve etrafının saygısını kazanmak istiyorsan bunu ( konu ne olursa olsun ) agresiflik ile başaramazsın. İçindeki enerjini anlamakla birlikte bunu doğru bir şekilde harcamanı ve kullanmanı tavsiye ederim sana. Ayrıca kızmakta haklı olabilirsin, fakat sen kızıp bağırınca karşı taraf bunu çok güzel malzeme olarak kullanıyor. Yani fikirlerini karşı tarafa dinletemiyorsun, olmuyor kısacası.

Bak sana güzel bir atasözü ileteyim " Tatlı dil, yılanı deliğinden çıkartır "...

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
Sana koruma vermiyorlarmı. Padişahın koruma sürüsüyle geziyor. Halkından korkan cumhurbaşkanı, başbakan memlekete bak. Ürdün de iken ben defalarca Kral Hüseyin'i hamburgercide, kebapcıda gördüm halkdan biri gibi, yanında da olsa olsa 2-3 tane koruma o kadar.

koskoca bakana sorsak ama ben fındık kadar beynimle soramıyorum: o pkk neden var? neden o pkk yı bitiremedin pkknın ömrünün yüzde 35-40 kadar tek başına iktidarken? o pkk bu forumdaki arkadaşları neden tehdit etmiyor ki? ben fındık beyinliyim aptal yerine konmak çok hoşuma gidiyor böylesi demeçlerle.

Ben de çoğu yere bisikletle gidiyorum. pkk ya da dhkpc tarafından hiç bir saldırıya uğramadım. Hiç roketatar ile hedef alınmadı bisikletim... Sanırım Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kadar büyük bir pozisyonda çalışmadığım ve onun kadar tanınırlığım olmadığı için... Kısacası kimsenin umrunda olmadığım için... Hiç efor sarfetmeden, kafa yormadan bu sonuca varabildim.

Muhalefet yapmak için yapmayalım. Yapabiliyorsak yapalım.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Şu makamcılara, rütbecilere gelsin bu resim. İzlemeyen anlamaz, izlese de anlamayabilir.

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11391216_815480378549112_2764744242170857129_n.jpg?oh=0367ad75fd9b3b886f8538bf23cf607c&oe=5601B0EB

Ben de işe bisikletle gitmek istiyorum ama gerçekten PKK var (PKK: Pisikletlileri Kovalayan Köpekler) :D :D
Kötü espri idare edin.

PKK ile masaya oturursunuz, siz bisikletlileri serbest bırakın biz de içeridekileri serbest bırakalım dersiniz.Yapmadığınız şey mi..

halkın sevdiği bir insan olursun, halkın arasında ünlü de olsan korumaya ihtiyacın olmaz. Erdal İnönü, gündüz gözü Ankara Kızılay'da dolaşırdı. ama halkın ilgisinden bunalır kaçardı. ha Erdal İnönü'yü biri çekip vursa vuramaz mıydı? illa ki vururdu.

buyrun burdaki öğrencilerden biri neden vurmamış. üstelik tarihe geçecekti, Mustafa Kemal'i vuran adam diye. halkın seni sevdiğinden eminsen pkk dan falan korkmazsın.

(link)

en sevdiğim resim ise Atatürk ve Efeler fotoğrafı, öyle hayran bakıyorlar ki, insan kıskanıyor.

(link)

halkını temsil eden bir temsilci, eğer halkın kendisini seçtiğinden eminse, onlara hizmet ettiğinden eminse, neden korksun ki?

@x-rayted
bence çok ince ve çok güzel bir espri. şimdi bakana ne demek istiyorsunuz diye sorsalar, sizin bu yanıtı kullanabilir :)

Geri