Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    712
İki haftadır 0/5. 2 hafta önce kaza yaptığım için sağ kalçamda yumuşak doku ezildi. 1 hafta evden çalıştım sonraki hafta da işe koltuk değneği ile gittim. Yarın akşam veya pazar günü de az kullanılmış temiz ikinci el martı almaya gideceğim, Onvo marka çift çeker 1600 watt. Önümüzdeki hafta da onunla işe gidip tam iyileşme gerçekleşince bisiklete dönüyorum

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Bisikletinizin çamurluğu yeterince korumuyor. Ön çamurluk tekerin ortasına kadar bile inmiyor. Daha yavaş sürmeniz lazım. Ya da daha uzun bir çamurluk takmanız gerek.

Çamurluğun ön üstü bile çamur, daha uzun çamurluk kurtarmaz. Daha çok dış kaynaklardan bisiklete çamur sıçramış gibi.

Çamurluğun ön üstü bile çamur, daha uzun çamurluk kurtarmaz. Daha çok dış kaynaklardan bisiklete çamur sıçramış gibi.
1703502791112.png
(Muhteşem çizim yeteneğimi kullandım)
Ön tekerimden çıkan çamurlu su ileri yukarı doğru gidiyor sonra rüzgar ile bisikleti suluyor. Çamurluğun burnunu aşağı eğecek bir teknoloji var mı acaba?)

313017 dosyayı görüntüle
(Muhteşem çizim yeteneğimi kullandım)
Ön tekerimden çıkan çamurlu su ileri yukarı doğru gidiyor sonra rüzgar ile bisikleti suluyor. Çamurluğun burnunu aşağı eğecek bir teknoloji var mı acaba?)

Öne arka çamurluk takmak :)
Bazı ultra kalın ama küçük tekerlekli elektrikli bisikletlerde o tür asker miğferi gibi görünen, önde epey aşağı kadar gelen çamurluklar var, neredeyse arka çamurluk kadar. Muhtemelen o kalın lastikler daha da çok çamur fırlattığından kullanmışlardır.

Bu hafta 1/3... Yagmurlar sebebiyle ise bisikletle gitmek zorlasiyor acikcasi. Yagmadiginda dahi neredeyse hep bir yagma tehlikesi de oluyor. Saatlik hava durumuna, muhtemel yagmur suresine, bulut hareketlerine baka baka meteorolojiye merak salmaya baslayacagim, az kaldi.

Son düzenleme:
Bu sabah yağmur yoktu ama yerler ıslaktı, yani sadece ıslak diye düşünüyor insan. Ilık ılık giderim işe diye çıktım yola. Ama kazın ayağı öyle değildi tabi. Yağmur temiz ama şehir berbat. Çamur tepemden aşıyordu işe geldiğimde. Gittim önce bir duş aldım. Kıyafetleri astım bir yere çamurlu çamurlu. Sonra bisiklete su tuttum çamur sertleşmeden, kabaca sildim, döndüm kıyafetlerden çamur arındırdım bi ton! Saat 10 oldu iki saattir temizlik yapıyorum ki eve gidince baştan yapmak gerek. Bu şehirler neden bu kadar pis ya! Vallaha tiksindim kendi pisliğimden.

-10 derece tokyo drift yapa yapa gidip geldim 😂 Bugün daha çok kar yağışı olduğundan çok nadir olarak kullandığım otobüs seçeneğini kullanmak zorunda kaldım.

20240116_151258.jpg20240116_151038.jpg

Arkadaşlar elektrikli olsa yine tamam,ama düz bisikletle işe gitmek perişanlık yahu

Arkadaşlar elektrikli olsa yine tamam,ama düz bisikletle işe gitmek perişanlık yahu
Tam aksine bir tutku. Düzenli olarak işe bisikletle giden biri kolay kolay vazgeçemez. Bi kere elektrikli alsam mı diye düşündüm ama sonra saçma buldum. Elektrikliye binecegime kapıdaki arabaya binerim daha iyi. Sağlık durumum el verdiği müddetçe işe bisikletle gideceğim.

Geri