Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    712
Bu haftada 5'te 5 yaptım. Gidiş-geliş 12,6 km. Bisikletten memnun değildim her tarafı sıkıntı çıkarıyordu ama yenilemek daha masraflı olacağı için bir çok yerini değiştirdim şuan mutlu mesut yaşıyoruz yalnız arabadan uzaklaştırdığı için parasını amorti ediyor. Sayfada ki bisikletler genelde hafif ve hızlı gözüküyor ama benimki ağır ama konforlu bende de ağırlık takıntısı vardı ama konforun benim için daha önemli olduğuna kanaat getirdim, zaten güzergahımda ki yollar kötü olduğu için bırakın yol bisikletini süspansiyonsuz bisikletle bile gitmeyi düşünemiyorum.

Bisiklet.jpg.

Scudo
İki aydır neredeyse (istisnalar kaideyi bozmaz) her zaman 5/5, gitgel 10 km tutuyor biraz yolu uzatarak.
İyi ay öncesine kadar her gün gitgel 8 km tutuyordu yürüyerek. 😅

........,.

Son düzenleme:
Bu hafta 5/3 yaptım, araya plansız bir nöbet girmese ilk defa 5/5 e niyet etmiştim. Yaz aylarında hiç aklımdan bile geçirmez iken hava serinleyince cana geldim resmen.

Kurslara giderken hep bisikletle giderim dönerken de akşam oluyor zaten ve müthiş bi atmosfer oluyor bence:)
Gece sürüşleri favorim

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Geçen hafta yine 5'te 5 yaptım ama bir kere yağmura yakalandım. Meteoroloji yağış gösteriyordu ama yaşadığım şehirde pek tutturamadığı için yağmaz diye çıktım acı bir tecrübe oldu dönüşte yarı yolda yağmura yakalandım. Birden bastırdı hem ıslandım hem üşüdüm. Benzin istasyonunun içinden kestirme olsun diye geçiyordum tabii içerde ki yol beton olunca ve ıslanınca dönerken birden ön teker kayıverdi ve düştüm. Bir daha yağış gösterince işe gitmeme kararı aldım ve ayrıca özellikle yağmurda dönerken daha dikkatli olmayı öğrendim.

eskiden kursa bisikletle gidiyordum, oluyor 4 - 5 sene. içeri koyamadığım için dışarı bağlıyordum bisikleti, aklım bisiklette olduğu için de dersi dinleyemiyordum.

daha sonra bıraktım, mesafe yakın olduğu için otobüs kullanıyordum. şimdi de aynı, bisikletimi bir yere bırakırsam uğraştığım şeyden zevk duymuyorum çünkü aklım bisiklette.

Geçen hafta yine 5'te 5 yaptım ama bir kere yağmura yakalandım. Meteoroloji yağış gösteriyordu ama yaşadığım şehirde pek tutturamadığı için yağmaz diye çıktım acı bir tecrübe oldu dönüşte yarı yolda yağmura yakalandım. Birden bastırdı hem ıslandım hem üşüdüm. Benzin istasyonunun içinden kestirme olsun diye geçiyordum tabii içerde ki yol beton olunca ve ıslanınca dönerken birden ön teker kayıverdi ve düştüm. Bir daha yağış gösterince işe gitmeme kararı aldım ve ayrıca özellikle yağmurda dönerken daha dikkatli olmayı öğrendim.

Tereddütte kaldığınız zaman meteoroloji radar görüntülerine bakın. daha belirgin fikir veriyor yağış konusunda.

Arkadaşlar yeni üye oldum foruma, yeni mesaj açma hakkı tanınmadığı için buradan yazıyorum.
Her sabah işe giderken 5 dakikalık bir yol için dolmuşa para vermekten yıldım, yürüyünce de aşırı terliyorum sabahları ve gün boyu kalıyor öyle.
Yol düz, yokuş yok ve 2 km.
Boyum ve kilom da 1.78 e 80 kilo. Sadece bu yolda kullanabileceğim, maliyeti uygun bisiklet önerir misiniz? Bilgim az bu konuda. Şimdiden sağolun.

Arkadaşlar yeni üye oldum foruma, yeni mesaj açma hakkı tanınmadığı için buradan yazıyorum.
Her sabah işe giderken 5 dakikalık bir yol için dolmuşa para vermekten yıldım, yürüyünce de aşırı terliyorum sabahları ve gün boyu kalıyor öyle.
Yol düz, yokuş yok ve 2 km.
Boyum ve kilom da 1.78 e 80 kilo. Sadece bu yolda kullanabileceğim, maliyeti uygun bisiklet önerir misiniz? Bilgim az bu konuda. Şimdiden sağolun.
Herhangi bir sağlık sorununuz var mı peki? 27yaş bir insanın 2 kmde çok terlemesi hem de düz bir yolda normal değil bence, nabzınız da yükseliyor mu o yolda bakabildiniz mi?

Geri