Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    713
izmirde, sonunda rüzgarlıksız ve içliksiz bisiklet binilebilecek ısılara sabitlendiğimiz için artık kat kat giyinmeden de işe gelmeye devam. yalnız sıcaklık artmaya devam ederse ter işini nasıl çözeceğiz bilemiyorum.

Scudo
İstanbulun rüzgari fena dövüyor. Bugün pes ettim evde bıraktım bisikleti. Sabahlar 25km, akşamları 30km hızla esiyor. Hiç keyif vermediği gibi keyif de kaçırıyor.

İşe gitmeyi geçtik, uygulamalı sınav bile yapıyoruz bisiklet üzerinde (M.Ü. SBF Antrenörlük Bölümü öğrencimle Beykoz'da)

1686315461762.png

Bu hafta da 2/4... Havalar iyi giderken 4/4'ü yakalamak lazım.

Herkese hayırlı hafta sonları.

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
İstanbulun rüzgari fena dövüyor. Bugün pes ettim evde bıraktım bisikleti. Sabahlar 25km, akşamları 30km hızla esiyor. Hiç keyif vermediği gibi keyif de kaçırıyor.

rüzgara sövmüyorum ben uzun süredir , acıdan zevk almaya başlayalı çok oldu :)

Maltepe-Fatih(çapa) arası kullandım bir dönem Fatih bölgesi çok kötü, tehlikeli açıkçası bisiklet yolu sahil kısmından ibaret Türkiye de nedense oturmuyor bisiklet yolu Osmanlı döneminden beri bisiklet kullanılan bir toplumda bisiklet yok ilginç ölmemek için güvenli alanlarda sürüyorum artık

Bu hafta 1 gunluk yagmur sebebiyle 3/4... Bu ayi 12/17 ile kapattik. Herkese iyi bayramlar.

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
rüzgara sövmüyorum ben uzun süredir , acıdan zevk almaya başlayalı çok oldu :)
Ben de bugün nasibimi aldım 😊 Özellikle eldivenin değerini bir kere daha anlatıyor bu rüzgarlar.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri