Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    704
Scudo
Evinizde göstergeli bir ayak pompası bulundurmanızı tavsiye ederim. Lastikler kalitesine göre günlük birkaç psi basınç kaybederler durdukları yerde. Eğer birde günlük sürüşe çıkıyorsanız kademeli olarak sürüş tarzınızı etkileceyecek kadar değişiklik yaşayabilirsiniz. O yüzden ideal basıncınızı günlük olarak tazelemeniz iyi olacaktır.

günaydın herkese,
bu havaları kaçırmamak gerek bence.
1598508732860.png
merhaba,
sanırsam sahilden bisiklet yolundan gidiyorsunuz.
geçen sabah hadi konak vapur iskeleye gidip geleyim dedim ama bu güzergahtan hiç keyif almadım.
sabah erken saat olmasına rağmen kuşlar+yerlerin ıslak olması+bisiklet yolundan gidip böm böm bakınan insanlar v.b. şeyler yaşadım.

Hayırlı günler diler değerli pedaldaşlarım :) Dün işe giderken aç karnıma yaptığım antreman :) Decathlondan sipariş verdiğim michelin pro4 service course lastiklerle ve tarmac sl4 ile gelen rulmanlı sıfır jantlarla bakalım ortalama hızım ne kadar olucak :D

Not: Rezil ötesi lugano takılı şu an..

erer.PNG

Çok Sık Bisiklet süren birisi değilim Tourney ile Claris set arasında kaldım arada 1000 tl fark oluyo değecek bişeymi bu farka yoksa tourney alıp geçeçem çocukluğumun dağ bisikletini hala kullandığım halde şikayetim yok fren vites olarak.hantal yapısı ve 20kg yakın bi ağırlığı olmasından dolayı kron rc1000 alıp keyif sürüşleri yapmak istiyorum sıkıntı çıkarırmı tourney set?

• Beğen
Tepkiler: Snr U
Bence muhakkak farklar var ama herkes ciddi manada hissedemez bu farkları kolayca özellikle birbirine yakın segmentteki sistemleri. Ben anlayamamıştım açıkçası :)

• Beğen
Tepkiler: Snr U ve erman35
Günaydın, hayırlı işler herkese bu haftayı da 5/5 olarak kapatıyorum. Ekim ayına kadar da dönüşümlü çalışmalara geçilecek gibi. Bunlar son beşte beşler olabilir.

Bu haftayı 5/5 ve 100 km üstü olarak kapatacağım. önümüzdeki hafta sıcaklıklar baya yüksek olacak. Aynı skoru yakalamaya çalışacağım inşallah

Her gün 35x6 km var haftalık toplam. Yılda yaklaşık 10bin km eder.
Bu mesafe şehir bisikleti ile olmaz, yol bisikletine geçmem lazım.

Çok Sık Bisiklet süren birisi değilim Tourney ile Claris set arasında kaldım arada 1000 tl fark oluyo değecek bişeymi bu farka yoksa tourney alıp geçeçem çocukluğumun dağ bisikletini hala kullandığım halde şikayetim yok fren vites olarak.hantal yapısı ve 20kg yakın bi ağırlığı olmasından dolayı kron rc1000 alıp keyif sürüşleri yapmak istiyorum sıkıntı çıkarırmı tourney set?

Kesinlikle claris alın.

Herkese günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler şimdiden. Hem bisiklet Hem iş mesaiye başladık inşallah ve 30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun

Geri