Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    704
Bu haftayı da 5'te 5 yaparak kapatıyorum.

375f0c3f-cb80-42b8-a356-7059f24837d9.png

IMG_20200813_084127.jpg

Kullandığım Durano Plus lastikler 17.000 km'ye geldiler. Artık değişim vakti dedim, yeni bir çift sipariş ettim. Lastiğin güncel halini de aşağıya ekliyorum ibret olsun diye :)
Geçen hafta bahsettiğim lastik değişimini nihayet yaptım. Detaylı incelemesini de şöyle bırakayım;
Yol bisikletinde lastik seçimi

Eve dönüş manzarası ile bitireyim;

IMG_20200812_151729.jpg

Scudo
Bu hafta yürüyerek gidip geldim yine. Yatak odasında oturma odasına :ckskc:
Ben de işe asansörle gidiyordum.
Patron, beni başka şubeye verdi.Ben de bisikletime kavuştum.2 temmuzdan beriişe bisikletle gidiyorum.Günde 8 km.Allah bereket versin.

Arkadaşlarım 40 yasinda sehir bisikleti alio hayatımda ilk defa pedal çevirme ye başladım ogrendim.guzel gidiyirdu herşey hunde 5-6 km sürüyordum dun hic olmayacak bos yilda yavasken bir kaza yaptım dirsegim uzerine düştüm ilk dustugumde bisey yoktu bikac saat sonra kol benden cikti kklumu oynatamiyorum doktora gittim kirik yok dedi buz koy dedi iki gundur.kolumu oynatamiyirum bu nasıl iş kac gunde iyilesir bu kol bisiklet surmeyi cok özledim cok.zevkli

Ben de işe asansörle gidiyordum.
Patron, beni başka şubeye verdi.Ben de bisikletime kavuştum.2 temmuzdan beriişe bisikletle gidiyorum.Günde 8 km.Allah bereket versin.

Çok meşakkatliymiş. :ckskc:

Önümüzdeki hafta ofisten çalışacağım. Bu hafta evden çalıştığım için bırakın bisiklet sürmeyi evden toplam 3 kere çıktım. O da alışveriş için. Bakalım performans ne kadar düşecek.

Bu hafta yürüyerek gidip geldim yine. Yatak odasında oturma odasına :ckskc:

O zaman eski ünlü formula 1 pilotu David Coulthard'ın sözünü hatırlatayım. ''Monaco sokaklarında F1 aracıyla yarışmak evinizin banyosunda bisiklete binmek gibidir'' der.Buradan hareketle evinin içinde bisiklete binerek işe gidersen Monoco Gpsinde yarışmış gibi olursun.:cool::cool:Bundan daha cool bir işe gitme de olamaz herhalde.(Haşortmanını çekmeyi unutma)

O zaman eski ünlü formula 1 pilotu David Coulthard'ın sözünü hatırlatayım. ''Monaco sokaklarında F1 aracıyla yarışmak evinizin banyosunda bisiklete binmek gibidir'' der.Buradan hareketle evinin içinde bisiklete binerek işe gidersen Monoco Gpsinde yarışmış gibi olursun.:cool::cool:Bundan daha cool bir işe gitme de olamaz herhalde.(Haşortmanını çekmeyi unutma)
🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️

Ya tersi olsaydı.

Tam tersi iyi olur aslında :D İşe giderken 400 metreye kadar tırmanış yaparak işe giderim, İş donuşu 220 metre iniş :D İşe giderken tırmanış çok daha iyi, sabah sporunu tam yapmış olur arkadaş :D İş donuşu tırmanışl hoş olmuyor, akşam saati, trafiği, iş yorgunlugu..

Tam tersi iyi olur aslında :D İşe giderken 400 metreye kadar tırmanış yaparak işe giderim, İş donuşu 220 metre iniş :D İşe giderken tırmanış çok daha iyi, sabah sporunu tam yapmış olur arkadaş :D İş donuşu tırmanışl hoş olmuyor, akşam saati, trafiği, iş yorgunlugu..
Ben de olaya ter yönünden bakanlardanım. Ama genç olsam coşarak gelirdim. Ter mer hak getire :D...

🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️

Burada eşimin beni finiş noktasında beklediğini hayal edince gözümü kapadım.

Burada eşimin beni finiş noktasında beklediğini hayal edince gözümü kapadım.

Edriyınnn.... diyen Rocky gibi

Edit :Galiba karıştırdım, bu o değildi.:kötü::D

Son düzenleme:
Hep işe gidip gelirken görselleri. Dedim ki ben de bir öğlen arası görseli paylaşayım. :)
Aklım bisiklet sürmekteydi, akşam olsa da sürsem diyordum. Daha fazla dayanamadım ve ben de kaçamak yaptım. Öğlen yemeği için yakın mesafe bir köfteciye sürdüm. Bakışarak köftemi yedim :)

1597664594184.png

1597664635425.png

Usyalar üstadlar.bir.sorum olacak ben acemiyim.40 yasinda daha bir haftadir bisiklete biniyorum onadada düşüp.dirsegi kırdım . Benim sormak istedigim bir kisi ne kqdar tecrübe kazanınca yani ne jadar bisiklet kullandiktan sonra trafiğe cikar akan trafige yoğun.trafige cikmak icin ne kadar tecrube gereklidir. Ben cok.sevdim bisiklet sürmeyi.tragige cikmak istiyorum ise.bisikketle.gitmek istiyorum ama.daha cok acemiyim oncesinde hic bisiklete binmedim.ilke.defa kirk yaşında bindim yeoyeni bir aehir bisikleri alıp.bir haftada dirseği kırdım hedefim yogun akan trafige cikmak.ankarafan ornek verirsem.eskisehir.yu gini anadolu bulvari gibi ana halter.yoginluhjndaki yollarq vikmak icin bir aymi bir.yilmi.ne kadar tecrube lazım

@Kalinkafa Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz. Dediğiniz durum biraz karışık bir durum. tecrübeden ziyade trafik de en önemli unsur dikkat. Kullandığınız yolların trafik durumunu iyi bilmek ve hız yapmamak. Hatta Kişisel koruyucu donanımı tam kullanmak. Bunların hepsi bir değişken. Benim size tavsiyem bisiklet binmeye devam edecekseniz daha tenha yollarda alıştırma yapmanız. Aldığınız bisikleti iyice tanımanız. Manevra kabiliyeti, fren sistemi vb.

Geri