SeYaP
Daimi Üye
- Tepki
- 620
- İsim
- Serkan Yavuz PAMUK
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Daha önce de bu başlıkta çokça yazdık esasen. Büyük çoğunluk iş yerinde üstünü değiştiriyor zaten. İmkanı olanlar için iş kıyafetlerini / ayakkabılarını işte bırakmak en pratik çözüm. Hergün getirip götürmeyi düşünenler ise sırt çantası yerine bagaj veya kadro çantasına yönelsinler derim. Sırt çantası her havada fazladan terlemek demek.giyisileri taşıyıp işyerimde üstümü değitiriyorum.(yorucu zahmetli)bu veya buna benzer durumlar için çözüm geliştiren kimseler vardır,ne önerirsiniz???
resmi bir kurumda çalışıyorum,duş park vs olayını geçtimde 11 km sürüş iş kıyafetine uygun değil illaki terleme oluyor(izmir) ütülü pantolon giyip çıksam emeğe yazık kıyamıyorum,giyisileri taşıyıp işyerimde üstümü değitiriyorum.(yorucu zahmetli)bu veya buna benzer durumlar için çözüm geliştiren kimseler vardır,ne önerirsiniz???
1. seçenek Elektrikli bisikletresmi bir kurumda çalışıyorum,duş park vs olayını geçtimde 11 km sürüş iş kıyafetine uygun değil illaki terleme oluyor(izmir) ütülü pantolon giyip çıksam emeğe yazık kıyamıyorum,giyisileri taşıyıp işyerimde üstümü değitiriyorum.(yorucu zahmetli)bu veya buna benzer durumlar için çözüm geliştiren kimseler vardır,ne önerirsiniz???