Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    712
Scudo
Günaydın, hayırlı işler herkese.
Bisikleti en son 19 Aralık'ta temizlemiştim ve 26 Ocak'ta iyileşince sürmeye başladım. Dün ve bugün fark ettim ki genel temizlik olmasa bile jantların fren için temizlenmesi gerekiyor. Swisstop frenler olmasına rağmen hissedilebilir bir durmama durumu vardı bisiklette. Özellikle her koşulda süren arkadaşların da bu konuda dikkatli olmasını tavsiye ederim. :) Akşam eve gidince ilk iş tekrar bisikleti temizlemek.

Uzun bir aradan sonra bugün işimize pedallayabildik çok şükür. İşe pedallayan bütün dostlarıma Allah hayırlı işler versin. Kazasız, belasız ve güvenli sürüşler.

Aksiyon dolu bir haftayı geride bırakıyorum. Bugün #winterbiketoworkday günü. İşe bisikletle gelmeye devam. Herkese hayırlı işler.
#T233 - KÜTAHYA, TÜRKIYE - 1

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Dosyalar

• thumbnail_IMG_20200214_082427.jpg
    thumbnail_IMG_20200214_082427.jpg
    107,5 KB · Okunma: 8
Son düzenleme:
Sabah çıkıyorum evden, biraz da geç kaldım. Düşündüm arabayla mı gitsem diye. Şöyle küçük bi hesap yaptım, trafik stresi, park yeri sorunu falan derken anında vazgeçtim. Atladım minnoşa geldim işe :) 5/5 le kapatırız haftayı bi aksilik olmazsa

Bu haftayada yeni bisikletimle basladim :) yokuslari yutan, virajlari yalayip gecen, hadi sprint atalim der yukseknhiza cikar. Hafif rampa asagi 68km hiz yaptigi belli etmeyen siyah incim :)

Dosyalar

• IMG_20200216_1701305.jpg
    IMG_20200216_1701305.jpg
    1,7 MB · Okunma: 61
Geri