Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    712
@Alp Tigin Tengrikut gecmis olsun.. Muhtemel full nylon lastikler, soguk hava vede islak olmsada nemden bile kayip dusmustur..

Scudo
Çok geçmiş olsun.
Çok sinirliyim bu elektrikli bisikletlere. İşitsel olarak farkedilmiyorlar. Bunun yanında bu aletleri kullananların çizdiği profili de sevmiyorum. Hadi yaşı genç, kanı deli olanları hoş görelim desem bile geriye kalanlar hakkında da olumlu gözlemim yok maalesef. Kırmızı ışıkta araya girme hevesleri, kaldırımdan laap diye yola atlama alışkanlıkları vb. sorumsuz hareketleri bitiriyor beni. Bi de fast food paket servis yapan arkadaşlarımız... Geçmiş olsun.

@Yenikasiyer triban 500 bildiğim kadarıyla tam olarak yol bisikleti geometrilerine sahip değil. dropbarlı tur bisikleti. bence geçmişken daha iyi bir bisiklete geçin. en azından geçtiğinize değsin. ayrıca xl kadro boyunuza göre büyük bence. büyük kadro ile ciddi sıkıntı yaşarsınız.

@Alp Tigin Tengrikut geçmiş olsun dostum.
@makaram peki teşekkürler. O zaman bakınmaya devam. Şuan hali hazırda bir tane btwin riverside 120 onunla iş ev yapıyorum . Hayırlısı artık .

Günaydın. yağış olmadığı sürece işe bisikletle gelmeye devam. Bugün -5 derece gösteriyor yani iyi. Bu hafta 5/5 yapabilseydim iyiydi tabi...

(link)
(link)
(link)

Bu da karlı yollarda sürmenin daha eğlenceli olduğuna dair bir fotoğraf olsun.

strava3763169690912749126.jpg

@sebidos oda benim en büyük hayalim 😀
Kara rağmen 5/5 ilk defa karda bisiklet sürdüm çok eglenceliymis
Bizde yaz kış çok farketmiyor. Her zaman sürüyoruz..
kugulubisikl.jpg

(link)

bu karda bisiklet sürdüğünüzü görünce kendimden utandım burdaki de kar mı :D
Burası Kuğulu Tabiat Parkı, kışın genelde oraya gidip geliyoruz. Gerçi web sitemize bakarsanız 6 Mart'ta meşhur bir Reze Beli, Alacabel turumuz var 135 km. Yerler kar buzdu... :)

Geri