Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    708
Scudo
günaydın hayırlı cumalar.
ben haftayı 4/5 olarak kapatıyorum aslında yine bisiklet ile gelecektim ama frenlerden çok ses gelmeye başladı her halde kirden olabilir inşallah başka sorun çıkmaz ondan bıraktım evde.
1576819543724.png

5'te 5'le haftayı kaparken birde hedefime ulaşmış oldum sabah sürüşümle birlikte.
2019'da 100.000m tırmanışı geçmiş oldum.

210d936c-06a9-425f-b05e-22129b108c81.png
100k.png

Bu hafta Eskişehir'li bir üretici olan Pack2Ride'ın kadro çantasını kullanmaya başladım. Gerek bağlantı yerleri, gerek malzeme ve işçilik kalitesi gerçekten üst seviyede. 2 taraftan 2 ayrı gözü olan, geniş kapasiteli ve sürerken dizlere çarpmayan bir çanta. Özellikle işe gidip gelirken sırt çantasından kurtulmak çok iyi oldu. Uygun bir zamanda daha detaylı bir konusunu açarım çantanın :harika:
(link)
(link)

kinesis_pack2ride.jpg

Gunaydin pedaldaslar.. Dun tambir bahtsiz bedevi.. Is cikisi antremana gidicem diye heyecanliyim, kaptirmis gidiyorum ufaktan bir hoplama.. Meger lastik patlamis hemen degistirdim tamam. Vucudum sogumadan hemen binip, kaptirdim antremana. Zavalli zincirim koptu trafikte hizlanirken. Cikardim zincir sokme aletini yapmaya basladim.. Is bittikten sonra tum vucut buz gibi.. Hay allah deyip antremandan vazgecip eve gidip, vites sistemini komple bakim yapip, ayarlamakla vakit kaybettim.. Acaba alivio sistemi kaldirip, en basitinden tiagra sisteme gecip dropbarami gecsem?

Aklima takilan su, tiagranin on aktrarici kelepcelimi? Fren kollari uymucak, kadro fitness kadrosu giant escape1 karbon masali. Kendi v frenleri kullanmayi planliyorum.

Bu sabah yine kaptirdim ise giderken, 13kmde ortalama 25,6km/s 220metre tirmanisla bitirdim.

Merhaba işe bisikletle gidenler :) akşam eve sağ salim dönebilirsem bu hafta ilk defa 5te 5 yaparak; 2019 yılını da büyük ihtimal toplam 1150 km ile kapatıyorum. Önümüzdeki hafta İzmir gökgürültülü sağanak olacak gibi herkese iyi pedallamalar :)

strava.jpgstrava.jpg

Haftanın son karanlık sabahında da işe gelerek 6/6 yaparak haftayı yine eksiksiz tamamlamış bulunuyorum. Buzlanma olmadığı müddetçe kış sezonunda da işe pedallamaya devam.

Herkese esenlikler.

DSC_0232.JPG

Bende haftayı 5/5 ile kapattım. Katlanır ile çok daha fazla "commute" yapıyorum bu nedenle yağmurda/yerler ıslakken daha çok sürüyorum. Yarış bisikletinde hep bu etkenler beni engelleyici oluyordu. Birde kasmadan sürdüğüm için direk kumaş pantalon/gömlek üzerine bir soft shell ile üst baş değiştirme derdinden kurtuldum. Yağmurda içine Btwinden aldığım ince olan yağmurluğu giyiyorum. Şİmdilik böyle geçti.
Bu yıl 3,9k civarındayım umarım 4k ya daha yakın bir şekilde kapatırım. Geçen yıl 2,5k civarındaydım. Seneye ise 5kyı geçmeyi hedefliyorum. Bakalım inşallah :D
Herkese iyi haftasonları
1576909565717.png

Haftanın açılışını yaptım.
Lodoslu bir Bursa sabahından herkese esenlikler. Gece Gün'e yenildi Nartugan oldu. Nartugan (Nar=Gün, Güneş-doğan) kutlu olsun. Artık daha aydınlık sabahlara pedallama zamanı.

Herkese işinde kolaylıklar dilerim.

DSC_0239.JPG

Kaç yıldır işe gidip gelirim. İlk defa bu Cumartesi günü iş çıkışında bir baktım benim kask yok ortalıkta, biri aşırmış. Bisiklette bir tuhaf duruyor, gidon dönmüş, kilidi gerilmiş kalmış. Arka tekeri havaya kalkmış gerginlikten. Kendi kendime kızdım söylendim, napcan eski kaskı be adam dedim. Neyse görürsün sen gününü deyip ayrıldım. Bugün güvenliğe mail attım, görüntülere bakıldı vee olayın faili ortaya çıktı :D

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Son düzenleme:
Kaç yıldır işe gidip gelirim. İlk defa bu Cumartesi günü iş çıkışında bir baktım benim kask yok ortalıkta, biri aşırmış. Bisiklette bir tuhaf duruyor, gidon dönmüş, kilidi gerilmiş kalmış. Arka tekeri havaya kalmış gerginlikten. Kendi kendime kızdım söylendim, napcan eski kaskı be adam dedim. Neyse görürsün sen gününü deyip ayrıldım. Bugün güvenliğe mail attım, görüntülere bakıldı vee olayın faili ortaya çıktı :D

217238 dosyayı görüntüle

217239 dosyayı görüntüle

217240 dosyayı görüntüle

217241 dosyayı görüntüle
kask önemli ama keşke kafasına taksaymış :D

Geri