Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    711
Scudo
@el_Aksa_1903 yağmurluğu olmayana sorun birde onu:).... bir defasında tedbirsiz bir sağanağa yakalandım yani ne kadar ıslandığımı burda anlatmıyayım şimdi ayıp olur gördüm yani bereketi her tarafımdan şıpır şıpır
bisikleti aldıktan sonra kask birde yağmurluk almıştım. Şimdi evden çıkmadın hava durumuna bakar ardından şehir kameralarından kontrol eder öyle çıkarım.:)

Sisli ve alacakaranlık bir Bursa sabahından herkese esenlikler. Haftayı açtım ve kısmetse her zamanki gibi hedefim haftayı eksiksiz tamamlamak. Herkese işinde kolaylıklar.

DSC_0223.JPG

Son düzenleme:
Merhabalar değerli pedalşörler :)

Geçtiğimiz haftanın 5 gunu yağmur ve cuma gunu sağlam bastıran sağanak altında bisiklet sürmek farklı deneyim kazandırdı. Yol gözükmeden sanki rafting yapar gibi sularla birlikte yokuş aşağı inerken, ömrü yüzde 40 kalmış baradine 959vcr pabuçlar sıfırlandı.. Gözlük yağmurdan dolayı görüş açısı sıfırlayınca, gözlüksüz sürdüm. Bu sefer aşırı yağış gözlerimi yaktı.. Muc-off c3 wetlube işini güzel yaptı, halen yağı duruyor ama yinede zincir temizlenip tekrar yağlanması gerekiyor, bence buraya kadar dayandı :) Sonuç; aşırı yağış varsa, göz yanması ve pabuçların sağlıgı için yağmur durana kadar kenara çekilmeye karar verdim :D

Ha bu arada ıslanan kıyafetleri hızlı kurutmanın yöntemi, eve girmeden hanımdan çamaşır sepeti istemek. Ve o sepetin içine şıpır şıpır akan kıyafetleri, eldivenleri içine atmak sonra banyoda tamamen çıkarıp, çamaşır makinesine atıp sıkma programına almak.. böylece ertesi gun kupkuru işe gidersin :)

metrolarda havasızlıktan daraldığım için bugün de işe bisikletle geldim. erken çıktım yavaş yavaş güzelce geliyordum ki lastik patladı ):

(link)

yine rahat geldim. ne üşüdüm ne de terledim.

bugün ankarada muthiş sis vardı, bisikletle 15 km yol yaptım sisten gözlükler dışardan buğulanma yaptı görüş mesafem müthiş azaldı ve sağ salim hedefe ulaştıgım için çok mutluyum

@BayCicik benimkiler arabali fakat hepsi imreniyor.. Hastanede calisiyorum, doktorlar biraz imreniyor :) kultur cok farkediyor, altseviyedeki calisanlar araba ile hava atma derdinde, asistan-doktor-yonetim-idari birim gibi ust kulturlu insanlar imreniyor bisikletle gidip geldigimi gorunce..

Ofise bisikletle gelmeye başladığımdan ve etrafa sürdüğümde hissettiklerimi anlattığımdan beri, 9 kişi bisiklet aldı, bu kişilere müdür de dahil. Kendince sürmeye başladı. Kıvılcım bekliyorlarmış resmen :komik:
Daha öncesinde sürerdik birlikte ama bu yıl müsait günlerimizi denk getirmek zor olduğu için süremedik hiç.

Bi gün, şehiriçinde gidiyorum, yanımda bi motosiklet var, şu kurye arkadaşların kullandıklarından, kabaca akranız. Erkek kullanıyor ve arkasındaki hanımefendi, ben 40km hızla giderken, beni sollamalarından sonra bana bi bakışı var "nasıl geçtik" der gibi :komik::komik:

@BayCicik sizin yüksek hızla gitmeniz onlardaki haz duygusunu arttırmış 10 km hızla gidiyor olsaydınız o kadar zevk almayabilirlerdi:).... bu arada kadınlar neden bu kadar güce kanıyorlar, bazen anlayamıyorum gerçekten... Cafe de masaların üzerine bırakılan üst model araba anahtarları veya instagramda paylaşılan BMW mercedes audi vs.. arabaların önündeki kaslı erkek profillerini düşününce... demekki tepkisi varki bunların etkili oluyorlar

@dryakup23 çok da anlamsız değil bu. herkes daima iyisini ister. imkan olsa hangimiz trek madone bilmem kaç modelini almam der ki? insanlar basit kodlamalarla hareket eder. vay bu adam bisiklet sürüyor, kendine bakıyor, çevreye zarar vermiyor, statüyü parayla ölçmüyor falan diye bakmaz. masada merso anahtarı varsa adam başarılı ki o anahtar orada diye basitçe kodlar.
ben de işe bisikletle gidenler konusunda kalkmış neler yazıyorum. :D

Geri