Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    713
Ayni yolu kullanan arkadaslari uyarmak icin yaziyorum. Istanbul, Bagdat caddesi, kadikoy yonunde feneryolu civarinda sag seritte kazdiklari cukura uyari koymadiklari icin ve cukuru duzgun kapatmadiklari icin bu sabah kaza gecirdim. Sag taraf bastan asagi yara bere, on jant catlak, formalar paramparca. Sukur kirik yok diyorum. Sabah gun dogmadan ise gidenler ozellikle dikkat etsinler. Cimere yazdim ama bir sonuc cikacagini dusunmuyorum. Aman dikkat.
Çok geçmiş olsun. Bende yakınlarında (yine Bağdat cad.) üzerinde bir çukura girdim geçen hafta. Kazıp açık bırakmak ata sporumuz oldu resmen. Kırık çıkık olmaması büyük şans.

Scudo
Ben de dün akşam biraz hazırlıksız yakalandım, eve dönerken epey üşüdüm hatta yol üzerinde bir arkadaşıma uğrayıp ekstra mont almayı bile düşündüm ama bir süre sonra vücut ısınmaya başladı. Yeni taşındığım için uzun kışlık eldivenimi bulamadım zaten epey eskimişti. varsa güzel eldiven önerileriz beklerim özellikle rüzgar geçirmez ve dokunmatik cihazlarla arası iyi olursa şahane olur.

Ben de dün akşam biraz hazırlıksız yakalandım, eve dönerken epey üşüdüm hatta yol üzerinde bir arkadaşıma uğrayıp ekstra mont almayı bile düşündüm ama bir süre sonra vücut ısınmaya başladı. Yeni taşındığım için uzun kışlık eldivenimi bulamadım zaten epey eskimişti. varsa güzel eldiven önerileriz beklerim özellikle rüzgar geçirmez ve dokunmatik cihazlarla arası iyi olursa şahane olur.
henüz almadım ama bunu takip ediyorum yakında zamanda da alacağım.
(link)

böyle bir yorum gördüm.
1575458153181.png

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
henüz almadım ama bunu takip ediyorum yakında zamanda da alacağım.
(link)

böyle bir yorum gördüm.
215672 dosyayı görüntüle
Bana hediye geldi bu eldiven. Geçen kış 3 defa şans verdim (farklı havalarda) Hepsinde de hava transferi kötü olduğu için ter içinde bıraktı. Hele ürün özelliklerinde yazan 6-11 derece arasında ter + soğuk birleşince iyice çekilmez bir hal aldı. Tavsiye etmem açıkçası.

@Gökay Akçay , foto açısı sizi yanıltmasın. 58 kadro, endurance model; Cube Attain Race Karbon..
Üç yılı bitirdik, 30. 000 km ye yakındır yoldaşımdır kendileri...

aynı ürün mevcut indirimden 20 liraya aldım, 50 liralık bir eldiven değil açıkçası. ben bunlarla telefon kullanamadım...
Bir alt segmenti var acaba onunla mı karıstırdınız.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
(link)
(link)

kara cumadan önce bu iki ürünü almıştım . termal içlik gayet kaliteli fakat yağmurluk beni feci şekilde şokladı . ben diyeyeyim 50 gr siz deyin 40 gr ha var ha yok ,varlık yokluk mücadelesi veren bir ürün. belki de hassas terazi bile ölçmekte zorlanabilir. dün akşam koşayım dedim 40 dk zor dayandım sol böbreğimi düşürüyordum soğuktan . (bu arada hava yağışsızdı) kış mevsimine uygun bir yağmurluk değilmiş onu anladım. siz siz olun herhangi bir ürünü deneme şansınız varsa illaki bir deneyip ondan sonra sipariş edin . resimler yanıltıcı olabiliyor. arka cebinin olması ve kesiminin slim/fit olması tek artısı ,güzel havalarda bisiklet binerken de kullanılabilinir.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
aynı ürün mevcut indirimden 20 liraya aldım, 50 liralık bir eldiven değil açıkçası. ben bunlarla telefon kullanamadım...
bence aynı ürün ama bide siz bakın

edit: ben linke tıkladığımda sarı yeşil bendeki eldiveni görüyorum, yanında bide siyah var. ürünler aynı adlandırılmış ama fiyat farkı varmış ve siyah olan sanırım dokunmatik ürün destekli...

(link)
(link)

bence aynı ürün ama bide siz bakın

edit: ben linke tıkladığımda sarı yeşil bendeki eldiveni görüyorum, yanında bide siyah var. ürünler aynı adlandırılmış ama fiyat farkı varmış ve siyah olan sanırım dokunmatik ürün destekli...

(link)
(link)
tıpa tıp aynılar ben başka bir ürün daha var fiyatı daha düşük acaba omu diye düşünmüştüm.

@erman35 sizin bahsettiğiniz ürünü biliyorum, fiyatları aynı ama daha sıvı emen ve sıvı kaydırıcılığı olmayan bi ürün..70 liralık ile 50 liralık arasında fark vardır bence dokunmatik destekli olması gibi, ama aynı isimde satılması doğru değil...

@erman35 siyah olan modelini kullanıyorum. Dokunmatik ekranda hiç iyi değil. Sabahları 45-60 dk arası sürüyorum işe giderken, ellerim çok olmasada üşüyor. Yinede fiyatına göre güzel.

• Beğen
Tepkiler: erman35
Kadıköyde Fahrettin Kerim Gökay caddesi Kozyatağı yönünde petrol ofisine gelmeden sağ şerit boydan boya kazılmış ve kapatılmamış. Yolu kullananlar dikkat etsin. Tam teker genişliğinde bir kablo hattı ve jant kırmalık çukurlar var... (Haritada koyu kırmızı alan)

IMG_20191204_191019.jpg

@Fırat İler 'in kaza yaptığı yer (Bende girdim bugün neredeymiş diye ararken, tam tuzak);
download.png

Bu da yeni bir kazılmış yol. Teker genişliğinde bir kablo kanalı...
66fbcf0c-bbfc-471d-9b65-3cae1902fbf2.png

Son düzenleme:
@erman35 sizin bahsettiğiniz ürünü biliyorum, fiyatları aynı ama daha sıvı emen ve sıvı kaydırıcılığı olmayan bi ürün..70 liralık ile 50 liralık arasında fark vardır bence dokunmatik destekli olması gibi, ama aynı isimde satılması doğru değil...
Aynı modeller sadece renk farkı var. Başka bir farkı yok.

• Beğen
Tepkiler: erman35
o zaman ben bu eldivene hiç bulaşmayım ?

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Geri