Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    711
Sabah kalktım, her yer karanlık, her yer yağmur. Gene bisikletle gelemedim.
Bisikletten uzak kalmayalım dedim ve uzunca süredir listemdeki kitaba başladım, şımarıklık olsun diye bi de fotoğraf çektim. Herkese kolay gelsin.
WhatsApp Image 2019-11-26 at 10.03.11.jpeg

Scudo
Tünaydın, hayırlı işler herkese.
Dün yağış var diye minibüs ile gelmiştim işe ama akşam dönüşünde eziyet oldu trafik. Bugünde çiseleyen yağmurda bisiklet ile geldim. Ayakkabı kılıfı biraz ıslanmıştı sadece onun dışında çanta dahi kuru sayılır. Sks çamurluklar sağ olsun. :) Akşam'da aynı şekilde olmasını ümit ediyorum.

DSC_0032.JPG

Gecekondularda hava bulanık puslu
Altındağ gökleri kümülüslü
Ekmeğe, aşka ve ömre
Küfeleriyle hükmeden
Ciğerleri küçük, elleri büyük
Nefesleri yetmez avuçlarına
-İlkokul çağında hepsi-
Kenar çocukları
Kar altındadır... hayırlı işler
214960 dosyayı görüntüle

Günaydın hayırlı işler herkese.

@isosel Hiç sormayın bisikletim de çamurluk olduğu halde her yeri kirlendi ki çamurluğun üstü de buna dahil. ? Dün akşam eve sokarken biri görseydi kesin olay çıkardı.
:)

Sana ve diğer autobotlara sesleniyorum. Lütfen görselleri küçültün. Bu kadar büyük görsel görüntülenemez ! 24'' monitörde bile yarısı anca sığıyor. Yapmayin etmeyin.
dikkatli dinlersen anlarsın haklı megatron (suspus - ceza) :)
sığdığı kadar hocam benim 29 inch ekran olunca sıkıntı olmuyor bilmiyorum bu siteye nasıl yükleniyorsa o şekilde dik fotolar böyle

Son düzenleme:
Günaydın hayırlı işler herkese.

@isosel Hiç sormayın bisikletim de çamurluk olduğu halde her yeri kirlendi ki çamurluğun üstü de buna dahil. ? Dün akşam eve sokarken biri görseydi kesin olay çıkardı.
:)
sizde yoksa kir pas sıkıntı da yok :D aslında temizleyip bi silip içeriye öyle almakta fayda var

@isosel Bende gayet temiz şekilde dönüyorum eve :) . Mesai çıkışı olunca mecbur vücut ısınıyor eve gidince de duşa atıyorum kendimi ona fırsat kalmıyor. :) Bugün temizlerim artık.

@Burak B. Tüm gün yağan yağmurla biraz temizlenmesi lazımdı yolların ama tam tersi oluyor nasıl oluyorsa.

Geri