Scudo Sports

ironmanus bisikletikus = (kısaca: ironmanus) belgeseli.

Scudo
İmrenerek izledim. Harika görüntüler, harika bir gezi olmuş. Paylaştığınız için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Necroshine
Valla tek kelimeyle şahane bir belgesel, harika bir tur olmuş... Anlatım tarzınız çok hoş, fotoğraflar da çok güzel...

Özellikle çamurlu karelere bayıldım, paylaşım için teşekkürler..!

geziniz süper olmus yaz gelsede bizde bir gezi yapsak gezinizin devamını dilerim yolunuz acık olsum

Konyalı dostlar coşmuş dereler gibi sel olup akmışlar Apa'ya. Mitolojik bisikletus tanrıları ile özdeşleşmişler, keyfin doruğunda zorlukların sınırını zorlar olmuşlar. Daha öncede söyledim, Konya'yı bize daha bir başka tanıttınız sevdirdiniz.
Emeğinize gönlünüze yüreğinize sağlık

@KAMİL TABAK

Bu güzel yorumunuz ve teşbihleriniz için şahsınızda ayrı ayrı cevap yazamadığım tüm birbirinden değerli mesaj yazan bisiklet dostlarına teşekkürler,
teşekkürler,
teşekkürler,
teşekkürler,
teşekkürler,
teşekkürler,
teşekkürler,
teşekkürler,
teşekkürler,
teşekkürler,
teşekkürler,
teşekkürler,
teşekkürler,
teşekkürler,
teşekkürler,
teşekkürler,
teşekkürler......
:) :) :)

:winkenlux :winkenlux
:cheer: :cheer:
:60: :60:

:lick3: :lick3: :lick3:

.

Çok eğlendim.. :)
İnsan ırkı olarak imrenerek baktığımız İronmanus türünü çok daha detaylı olarak tanımış olduk bu güzel belgeselle.. Devamını bekliyoruz..

Bu güzel geziniz hakkikaten mtb ile bisikletçinin tek vucut olma durumlarının canlı tezahürü olmuş üstadım. Tümüyle doğal gelişmiş olan bu adaptasyon mekenizmasının tüm bisiklet severlere nasip olmasını diler, bu hali bizlere tanıttığınız için sonsuz teşekkürler ederim.

hocam çok süper olmuş en çokda anlatımın çok güzel ayaklarınıza ellerinize sağlık :)

Geri