Scudo Sports

ıronman'ler aranıyor

Scudo
evet ironman arayan yada olmak isteyen arkadaşlar size fırsat rivada 11 temmuzda özel bir olimpik triahtlon var,bisiklet parkuru hiç küçümsenmiyecek gibi,evet adaymı olmak istiyorsunuz, yoksa seyircimi kararınızı verin?

• Beğen
Tepkiler: mcanb
Maratonu koşacak var mı forumda?

Ay yazmayı unuttum, istanbul, avrasya. Ironman konusu içinde merak ettim koşan var mı diye

@mcanb

triahtlon grubu içinde zor ,çünkü çok yakın tarihte uluslararsı alanya triahtlonu var,her triahtlet orayı tercih eder.

• Beğen
Tepkiler: mcanb
arkadaşlar.riva yarışı triahtlon federasyonu tarafından,benim bildiğim ve kendi düşüncem dahilinde karasu ile aynı tarihte olması nedenine bağlı olarak, karasuda katılımın az olacağı ihtimali üzerine gsim aracılığı ile iptal ettirilmiş ve katılacak sporcularında (tabiki lisanslı) disiplin kuruluna sevk edileceği bildirilmiştir.Çok talihsiz bir karar olarak düşünüyorum.

Evet çok üzüldüm, ancak iş neden buraya kadar vardı, iptal etmeden çözümlenemez miydi çok merak ediyorum. Sadece kendi düzenlediği yarışa katılım düşük olacak diye diğer yarışın iptal ettirilmesi çok ayıp. Bu bir gerekçe olamamalı. ''Benim yarışlarla kesişmezse yap, yoksa yaptırmam haa'' böyle tavır olur mu?

Bence her iki tarafın da hatası var bu olayda.

@muhammet tüfekçi

bu tip komik yorumlarınızı bisikletforum da değil de başka böyle daha seviyesi düşük insanların bulunduğu forumlarda kullansanız daha iyi olur

Geri