Kadro boyunda sıkıntı yoksa kullandığı arka aktarıcı için sitesinde uygun diyor tabi farklı da olabilir. Markanın güzel bisikletleri var fakat kadro boyları yine 56'dan sonra yok.
Katalog : (link)
Kullanılan aktarıcı : (link) (kısa bacak-uzun bacak farkı olabilir.)
@Mehmet Metin Levent
Abi iyi hoşta KTM için 3999€ diyor
@uslsy hocam fikir vermek amacı ile yazıyorum.
Hem parkur yokuş ağırlıklı diyorsun hem de aero kadro bakıyorum diyorsun.
Yokuş ağırlıklı ise tırmanış kadroları daha mantıklı (Tarmac gibi) fakat ileride farklı etaplarda da yarışacağını düşünerek safkan yol bir makine senin işini görecektir. (cannondale supersix gibi) Bütçenin kalan kısmı ile de 60 profil bir jant edinirsin olay biter.
@uslsy gtr 990'ı bilemeyeceğim ama 980'i almış bir forum üyesi var. Renk ve detay olarak benim hoşuma gitti. İsterseniz birde kendisine sorun. Peugeot Türkiye'de Satışta konuda resimleri mevcut.
Görmediğim, kullanmadığım bir bisiklet hakkında yorum yapamam. Ancak genel olarak aero modellere yönelmenizde yarar var; 2000 metre tırmanışlı farazi bir parkurda bile aero bisikletler daha hızlı:
(link)
Ayrıca daha önce de söylemiştim, jant seti için de bütçe ayırmanızda fayda var. Fulcrum Quattro kötü bir set değil ama hem daha aerodinamik hem de daha hafif jantlar var.
@uslsy başlığı her gördüğümde anlık bir şaşkınlık yaşıyorum, Iron Man'e katılıyorum ama Spider Man'e katılmıyorum veya Iron Man'e katılıyorum cümlesinden Film için Iron Man karakterini canlandıracak oyuncu seçmelerine katılıyorum. Şeklinde bir algı yaşıyorum. Çok ilginç ama istisnasız her gördüğümde aynı şeyler aklımda canlanıyor. Yok yok ben emin oldum bende var bir sıkıntı
Aykkabı seçimimi yaptım ve aldım. İncelemek istersen (link)
@chuck_schuldiner
Hahaha.. Ben de ilk günler konu hakkında bilgi ararken hep film karakteri ile yüzleşiyordum. Sonra çaktım köfteyi biri birleşik biri ayrı yazılıyor. Ben birleşik yazılana katılıyorum.
@Mehmet Metin Levent
Derece kaygım yok. Amaç bitirmek.
@Murat B.
Linkteki değerlerde aero kadrolar ciddi fark açmış 4dk vs.