Scudo Sports

ironman'a uzun yol arkadaşı aranıyor.

Tuğrul sana katılıyorum .Uzun yollarda bu rüzgarın zevkinide zorluklarıda yaşayanlardanım.Tırmanışlarımda karşımdan esmesinde. Sabah yola çıkarken dualarım Kazasız sağlıklı güneşli birgün,arkadan esen rüzgar.Böyle bir gündede 6-7 saat pedal basmanın zevkini bilen BİLİR. Necati BİLGEN

Scudo

Sayın hocam;
Bursa'yı seçmeniz de Bursanın güzelliğinin hiç mi etkisi olmadı?
Giderayak İstanbul'u epey gücendirdiniz(hem siz, hem de ben), varmadan Bursa'nın gönlünü alın olmazsa:D

ironmanle rastlaşmamız çok güzeldi. :)

şans işte. tut konyadan gel sonra bakırköy sahilinde rastlaş. :) çok sewindim ama ters şertte giderken yakalandım:cool:

bişeyi daha unuttum ironman neden biskletimle bikaç pedal atmadın? neyse bidahaki karşılaşmaya olsun...
saygılar

Mert selam,
Seninle karşılaşmak benim için de çok güzeldi.
İstanbulun yollarında o kadar çok şerit var ki, hangisi düz hangisi ters zaten pek belli olmuyor, onun için üzülme :p

Evet senin bisikletine binmek benim için çok güzel bir tecrübe olurdu. Heralde o rahat bisiklette giderken yolda biraz uyuyup dinlenebilirdim bile..:D

Karşılaştığımıza çok ama çok sevindiğim kişilerden birisin.. İçten tavırların için çok teşekkürler..

Fotolarını sanırım 10 gün içinde hikayesiyle beraber forumda şehirlerarası gezi bölümüne gönderirim. Ancak o fotoları sana özel mesajdan daha önce göndermeyi planlıyorum. haberin olsun.

Sevgilerimle..
:) :) :)

İşte nihayet beklenen an geldi.
Abant gezi fotolarını buraya upload etmeyi uygun gördüm:p

Abant Hikayem aynen şöyle:
Konya dan arabayla yola çıktım, Abanta vardım. Bisikletimi kolisinden çıkarıp monte ettim. Sonra Abant gölünün etrafındaki dağlarda Köroğlu misali gezdim tozdum, hoplayıp zıpladım ve bir yandan da ver Allah foto çektim. .
http://i55.photobucket.com/albums/g153/ironmankonya/abant2873.jpg

yaylalarından soğuk sular içtim.
http://i55.photobucket.com/albums/g153/ironmankonya/abant1899.jpg

ve sonra ordan arabayla İstanbula geçtim. orada da gezdikten sonra eve geri döndüm.

BİTTİ... :eek:

--------------
:D :D :D :D :D :D :D :D

Nasıl beğendiniz mi? Az ve öz.. :p

Şaka şaka, valla sırf Abant gölünün etrafından 2000 den fazla foto var. Bir o kadar da Göynük, mudurnu, Çubuk gölü, Sünnet gölü ve Samandere şelalesi ve yaylalarında foto var..

Abant için seçe seçe, 1250 adet fotoya indim. Daha aşağı inemiyorum.
ve bu 1250 fotonun hepsini size gösterecem. :eek: :eek: :eek:
valla, yapcam bunu:eek:
madem ben çektim bu fotoları, sizede zorlan gösterecem, icabında:eek: :eek: :eek:

hadi ben gittim. valla daha bissürü işim var foto ve yazılarla.. hoşçakalın. beni oyalamayın..

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
İşte nihayet beklenen an geldi başlığını görünce bir ohh çektim ve hemen kahvemi alıp bilg. başına geçtim. Zevkle izleyeceğim gezi başlıyor diye. Ama bi baktım iki tane fotoğraf varmış. Hayal kırıklığı yaşamadım değil ama sonrasında öğendim ki biraz daha beklemek gerekiyomuş.
Neyse sağlık olsun. Bekleriz ne yapalım.

Sevgiler...

Yeşilden sarıya çıkartmıştık zaten beklerken duyargalarımızı,
başlığı görünce turuncuyu atlayıp kırmızı alarma geçtik,
Meğer ki şakaymış,:eek:
Kırmızı alarmdan ,
turuncuya indirdim algı seviyemi bekliyorum.
:D :D :D :D

oooo-oooo iltimas var olmadi simdi!!! :boese157: :D ne yani biz sizle bakirkoyde karsilasmadik diye 10 gun bekleyelim (butun bu beklediimizin ustune :p) sonra da mert bey kardesimiz bizden once gala yapsin... valla olmaz :D itiraz ediyorum hakim bey!!! :D

o yollasın bende sana yollarım. ne diimm şimdi?
zaten abant resimleri değil bana yollayacakları bizim karşılaşmamızda çektiği resimler... bikaçtane resim. ama istersen yine yollarım...

ben yargılanmaktan korkarım. hakim beyi rahatsız etmeyelim. ufak kamu hizmeti cezalarına hayır demem ama :)

hımmmmm,
Kullandığım resim-server sitesinin kuralları gereği, Abant resimlerini 19 arlı guruplar halinde upload edebiliyorum. Yani toplu katliam imkanım yok.
1250 resimin tamamını 19 arlı gruplar halinde acaba kaç yılda internete upload edebileceğim? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Bu işin sonunu ben de kestiremiyorum.

Hadi 20 yıl sonra upload işi bitti.:eek: :eek: :eek: Sonra bunların tamamını bisikletforumda göstermeye kalkınca, sizler tüm resimleri tek tek kaç yılda izleyip bitireceksiniz.. bu da ayrı konu.. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Üffff, ne vardı bu kadar resim çekecek.. :eek:

Ama resimlerin hiç biri diğerinin aynı değil. Belki siz olsaydınız 2 bin beşyüz değil, 22 milyon beşyüz foto çekerdiniz. Mübarek cennet gibi memleket.. :eek: :eek: :eek:

mesela, sizi burda şimdi ben lafa tutarken öte tarafta upload işi devam ediyor.. :D :D :D

Arkadaşlar selam,
Size biraz önce becerdiğim bir marifetten bahsetmek istiyorum. :cool:
1250 resim bana artık fazla geldi. Daha doğrusu fazla değil de upload etmesi iki hafta alacağından bıkkıntı geldi. :eek:

bir boş bir dolu hesabıyla resimleri hak geçirmeden kura yöntemiyle tek atlayarak sildim ve sayılarını 625 e düşürdüm. Kendime ve size yaptığım bu iyiliği asla unutmayacağım. Aklımla ne kadar övünsem azdır. Niye daha önceden kur'a yöntemiyle silme metodunu akıl edemedim ki. Resimlere kıyamadığım için hiç el süremiyordum. Bak ne güzel oldu. Şimdi hiç hak geçirmemiş oldum. Hiç bir resmim bana küsmez ve darılmaz artık. giden gitti, kalan sağlar bizimdir.
hadi ben gittim.
daha upload edeceğim yüzlerce resim var geride.
2 gün sonra görüşürüz.

Ataruh hocaam, hocaların hocası da hocaların kralı;:) :) :)

Valla senin için Abant gölünün Batısındaki dağların tepesinde, manzaranın en süper olduğu bir yaylada doldurdum mataramı şekker gibi tatlı pınar suyuyla, oturdum göl manzaralı bir tümseğe ve senin için,
seyreyledim manzarayı,
yudumladım pınar suyunu,
dinlendirdim kaslarımı, atar ve toplar damarlarımı ve beynimi...

ve senin için görüntüledim o manzarayı..

şiişşşşt.:cool: :cool: :cool:
aceleye mahal yok. vakti gelince tarafınıza arz edeceğim o resmi..

inan olsun ki, o resmi hususi olarak senin için ve sadece senin için çektim. Ayrıca matarayı da hafif havaya kaldırarak senin için suyundan içtiğimi ima etmeye çalıştım.. ;)
by..

Mesut kardeşim

'Bekleyen derviş muradına erermiş'. yada bekleye bekleye gebermiş diyeceğim geliyor.:rolleyes:

Sen bize acı çektirmek için mi yapıyorsun, bizi hasta etmek için mi böyle davranıyorsun.:eek:

Foruma bakıyorum resimler ve anlatımın geldimi diye, sen günde 2 mesaj atıp ağzımıza bi parmak bal çalıp kayboluyorsun.:mad:

Hasta olacaz kardeşim. Hadi artık yap şu upload mıdır nedir, bilmem artık.:mad:

Yoksa tüm forum otobüslere binip evinin altına mı gelelim istiyorsun.

Yardım mardım istiyorsan, iste , elimizden geleni yapalım. Hadi artık üzme bizi.

Daha önceki gezilerinde bilgisayara atma rekoru kırmıştın. Şimdi de yavaş atma rekorumu kıracan .:D

Bak forumdan bikaç kişi daha beni desteklesin de gör gününü. Mahallene gelip davul çalmazmıyızzz.:) ;) :p

Hoşçakal.

canım abim şeker abim,
sakin olalım lütfen..

valla bu yazıyı yazarken bile arka fon da upload işlemine devam ediyorum.

sen merak etme upload işleminde hız rekoru kırmış olan ben (laf aramızda siz de az hızlı değilsiniz:D ) şimdi de en fazla resim ile rekor kırmaya çalışıyorum.

hem siz de bu vesileyle çaktırmadan bekleme rekoru kırıyorsunuz. :D :D :D

Arkadaşlar tuz gölünün uploadını 1 hafta:eek: :eek: :eek: beklemişlerdi. Hatta ataruh hocam beklemekten sıkılıp benim bilgisayarı hackırladı (veya az kalsın haçkırlayacaktı) sanırım. Ama ne oldu. sonunda resimleri ve hikayeyi en güzel şekilde takdim ettim sizlere..

ayrıca siz ve saygıdeğer eşiniz için de bir foto çektim. onu da sırası gelince yazımda belirtecem.

Sabır istiyorum, ve size minik bir-iki resim daha ikram ediyorum.
http://i76.photobucket.com/albums/j10/ironmanabant/abant288.jpg

http://i76.photobucket.com/albums/j10/ironmanabant/abant300.jpg
sizi şimdi bizim eve davet ederdim ama, valla bizim evde bir otobüs misafiri ağırlayacak yatak çarşaf takımı yok.:eek:

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
ironman beycigim vallahi istanbulda olmam gerekmese atlayip bisiklete gelicem konyaya sonra da gecip sizin bilgisayarin basina eleyivericem su fotograflari bir iki saatte :D yahu saclarim beyazladi :D acelya hanim elesin bari!!!! hanimlar bu tur islerde daha kesin ve net olabiliyorlar bazen :D :D :D

Sevgili dostlarım, rica etcem, yapmayın lütfen..
yani beni sıkıştırmayın..
valla eleye eleye düştüm 500 resime.

bu işin bir de hikaye kısmı var. gerçek hayat hikayesi bunlar. masal değil.

biraz da naif bir tarzım var. napıyım bekletiyorum.

neyse cezam çekiyim.

haa , bikergrrl hamfendiciğim, açelya hanımla ben sizin için de bir foto çektik inanın:eek: :D ;)

alın size de bir eşantiyon
http://i76.photobucket.com/albums/j10/ironmanabant/abant458.jpg

hadi, hayırlı beklemeler.. :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: bikergrrl
selamlar.ben mehmet. gruba yeni üye oldum.sizlerden bir konuda yardım istiyorum.daha önce öğrencilik yıllarımda iki kez istanbul-zonguldak rotasını gittim. istanbul-antalya rotasını sahilden gitmek ilk amacım. diğeri ise istanbul-atina. tabii amaçlarımızı ancak yıllar içinde gerçekleştireceğiz bu tempoyla çalışırsak. yine de gidilecek yolu ve neler yapılacağını önceden düşünmek ve hayalini kurmak gibi bir zevkim olsun istiyorum:) sizlerin bildiği bu rotaları gitmiş kişiler var mı? yurt dışında da uzun yol bisikletçilerinin buluştuğu internet siteleri bulmama yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden çok teşekkürler. bol pedallı günler...

Selamlar, mehmet bey amaçlarınız ve istekleriniz çok güzel.
Size yardımcı olacak arkadaş mutlaka çıkacaktır. Ancak size yeni bir başlık altında konu açmanızı öneririm.
Saygılar..

tüh! geç kalmışım konuyu okumakta...yıllardır şehir içinde bisiklet sürerim ve artık bi dışarılara çıkmak isterim...zamanında eş dost arasında yapılan planlamalar bir türlü sonuç vermedi...açıkcası eskişehir ya da bolu gibi ankaraya yakın yerlere turlamak niyetiyle üye olmuştum foruma...sözkonusu zamanda da uygundum tur için..kaçırdım!!umarım bir dahaki sefere gecikmem ve deneyim kazanırım...merak ettiğim bir kaç şey var...sayın ironman,300km lik yolu bir günde alırım demiştiniz, saatte kaç km hızla ve kaç saatte bunu yapabilirsiniz? bir tur için ne kadar forma girmeliyim yani kendi çapımda bir hesaplasam...saygılar....sevgiler...

Geri