Scudo Sports

Ironman Nice fotoğrafları

Çok çok güzel, inanılmaz gurur verici. Gözlerimiz yaşardı sadece fotoğraflardan. Bir de orada olsak kimbilir ne hale gelirdik. Ülkemizi ve yüce türk milletini böylesine azimkar ve sportmence temsil ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.
İnanıyorum siz ve emsalleriniz bu yolda yürümek isteyenlere ilham ve esin kaynağı olacaktır.
Bir kez daha tebrik eder, başarılarınızın katlanarak devam etmesini dilerim.
Frederic beye de apayrı bir teşekkür, sizinle bizim aramızda görsel bir bağ kurduğu ve orada size destek verdiği için.

Scudo
blogunuz siteniz facebook adresiniz var mısizi takip etmek için helal olsun tebrik ederim gururlandım

öncelikle sizi tebrik ederim.Artık sizinde takipçinizim.Sonra frederic abiye iki çift sözüm olacak :) kendi şahsi tur anlatımı ve resimlerine bayılıyordum ama bu organizasyonu mükemmel resimlemiş an ve an oradaymışız gibi izledik.tekrar teşekkürler devamını bekliyoruz.

İronman olan Atalay ve bize yarışmayı aktaran Frédéric LAPOİNTE 'ye çok teşekür ve tebrik ediyorum.

Benim de hayalim bir iron man bitirmek , hedefim ise bir triathlon bitirmek.Şu yüzmeyi halledersem(başlangıç seviyesinde biliyorum) en azından bir triathlon bitirebilirim sanıyorum.

Şu an koşuyorum (günde 10km haftada 4,5 defa) , yarı maratonu 100dk.(belki parkura göre 95dk) gibi bir derecede bitirebilecek durumdayım.Bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Gerçekten çok güzel kareler. Atalay beyin yarış sonundaki bitkinliğini mutluluğu kapatmış açıkçası. Ülkemizde de boyle organizasyonlar görmek umuduyla...

Geri