Scudo Sports

ironlar Kapadokya'da. (Volume: I/II)

kapadokya'ya gidemedim gitti :)
cok guzel yerler gercekten ya nasil icim gitti tekrar gorunce
guzel paylasim icin tesekkurederim :)

Scudo
@Lütfü Çolak

Makinamın yedeği vardı.. Tüh nerden de vardı.. siz gene alsaydınız.. hatıranız sayılırdı.. içinizde kalmasaydı.. belki dert olurdu.. gelmenize gerek yoktu.. kargolar ne güne duruyordu.. iyi birşey olmasına gerek yoktu.. dslr yeterdi.. daha iyisine ne gerek vardı.. :p :p :p

Ellerinize,ayaklarınıza sağlık çok güzel olmuş.

Mesut bey Merhaba,
Kendime söz vermiştim gezi yazılarınızın tamamı bitmeden okumamaya, (çünki arkası yarınları beklemek daha zor.. ) Ama dayanamadım :p Tekrar tekrar seyrettim..O ilk videodaki müzik kulağımda, sanki ben gezdim ve o manzarada dansettim. Anılar debreşti , içim cız etti.. Sayenizde yeniden gördüm, yaşadım..Çok teşekkürler.. Bundan sonra kullanacağınız müziklerin kimlere ait olduklarını videodada belirtirseniz çok sevinirim. Yeni bölümü bekliyorum. Güzelliklere bizi ortak ettiğiniz için tekrar teşekkürler..Saygılarımla..

@naz34

Sayın Naz34, bu paylaşım bir arkası yarın tarzı değil.
Farzedin ki bir davettesiniz önden çorbalar gelmiş, arkadan ana sıcak yemek gelecek. Ev sahibi çorbalarınızı bitirmeden yemek servisine başlarmı hiç...:)

Hem bakın I ve II bölüm arasında ne kadar büyük bir fark var. I bölüm video seansı, II bölüm foto. Yani birbirinin arkası olmadıkları oradan da belli.. :)
2 video 100 küsur foto bir topikte çok aşırı olur diye bölmek durumunda kaldım...
Volüm II nin yayına girdiğini benim imzamdan takip edebilirsiniz.. Orası(imzam yani) maşallah haber bülteni gibi.. (pardon dizi reklamı:) )

Arkası yarınların yeri ve tadı da ayrıdır hani aslında ... :rolleyes: :)

Güzel ve verimli geçen uzun soluklu bir turun ardından yuvam Kapadokya ya geldim.
Gözlerimden uyku akıyor.Seyir defterinizden alamadım kendimi.Kapadokyanın sıcak ve tebessümü eksik etmeyen yüzleri sevgili Nuri ve İsmail'in eşliğinde yaptığınız seyir olağanüstü güzellikde.Hakikaten yanınızda olmak vardı şimdi.Sizlerin burada gezi yaptığı saatlerde bizler Çıldır gölü kenarından Kars'a varmaya çalışıyorduk.Sizler aynı ortak duygularla Güzel Atlar Ülkesinin büyülü dokusunda kaybolup düşler kurarken,bizlerde eşsiz Çıldır'ın Doğaüstü görüntüsünün Kış ay'ı içerisinde alaçağı ahengini canlandırıyorduk kafalarımızda.
Gerçekten etkileyici ve eşsiz bir gezi olmuş siz güzel İnsan için.Kameranız için çok üzüldüğümü ayrıca belirtmek isterim..Aynı sorunu yaşamış biri olarak geçmiş olsun diyorum.
Sizleri sıcak yürekleri ile yalnız bırakmayan sevgili Nuri ve İsmail'e sonsuz teşekkür ediyorum.
Güzel günler sizlerle olsun.

Yüreğim ve Sevgimle...

Mesut bey, sizin gözünüzden memleketimin görüntülerini izlemek ayrı bir keyif ,gezinizi bizimle birkez daha paylaştığınız için teşekkürler,yüreğinize sağlık,yeni gezilerinizde paylaşmak dileğiyle...

ya bu ironman grubu yorulmuyormu ya ne zaman baksam pedallıyorlar sürekli bir yerlere =)))

Geri