Scudo Sports

Iron Maiden vs Dj Mario Kaldato (Heavy metalciler rapçılara karşı)

Scudo
@uguryilmaz144

yukardaki parçanın melodisi ne hikmet ise beni acaip çekti desem yalan olmaz,uğur dostum aynen 60 'lardan bu yana ne kadar hard rock besteler var ise arşivde cd 'de durmakta ,bunları mp3 'e aktarmaca ,özellikle deep purple 'ın burn 'ü unutulmaz bir hit parça arkadaki davul müthiş çalınmış idi..yanlız klasik müzik dinleyen arkadaşlar bana kızmasın çünki eğimde klasik müzik beni motive etmemekte ,bu demek değildir ki klasik müzik kötü, haşa hayır, onun dinleme mekanı başka,sadece hard rock yapıtlar geçmişten günümüze ,bunlar mp3 'de arşivde tabi..

şimdi bu şekilde bir sıralama yaptım mp3 'de üst üste geliyor ve eğimlere dalıyorum acaip motive ediyorlar beni tabi..

@Kudret Kurtcebe
Klasik müzik ineklerin süt verimini arttırıyor ama beni kesinlikle uyuşuklaştırıyor. Çağımızın en büyük problemi zaten üşengeçlik ve birşeyleri ertelemek. Metal müzik bu anlamda insanın ihtiyacı duyduğu enerjiyi pompalayabiliyor. Metal müzik dinlemeyen insanların çoğu müziğin insana yaşattığı coşkudan habersiz ve bu yüzden günümüz pop müziğinin tüket ve terket kültürüne alışmış durumdalar. Hit müzikler radyolarda dinleniyor ve 1 yıl geçtiğinde yüzlerine bile bakılmıyor.

Kudret abi bu şarkıyı dinleyerek bisikletle Everest'e tırmanabileceğini düşünüyorum :D
0:28-0:55 arasında çalan riff şu ana kadar duyduğum en gaz rifflerden biri.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek

Günaydın raşit,yerler ıslak çıkamadım bu gün .gene eskilerden ,
Deeeeep,,,,,,,,

Yaşar kurt acaip severim.

Öğlen çıkacağım,her zamanki gibi sert eğimi yukardaki maiden 'in sert parçası ile süpüreceğim

@Kudret Kurtcebe
Abi ne varsa eskilerde var . Yani bizde :D

@Anonim
Sevginin umarsız ışığı , evrenin sonsuz devinimi ve yaşamın tekrar etmekten bıkmayan döngüsü var sayın Ömer

@Anonim
:D o gada uraştım yine de şu entel agızları bi beceremedim be aga :D

aviary-image-1510438579010.jpeg
:D Hiç anlamasssin ama sana görsel sanatlar ile yanit vermek istiyorum sayin Londra köylüsü kardesim :D

Geri