Scudo Sports

Iron Maiden vs Dj Mario Kaldato (Heavy metalciler rapçılara karşı)

@mariokaldato ooo rapor 2 ! selamlar.

Öyle bir içimi dökeyim dedim.

Scudo
@kellemusic
şu an link koyamıyorum şirket pc izin vermiyor ama sen hatıra maksatlı link koyabilirsen " Rapor2 & Radical Noise ÇİZ" parçasını ve "Rapor2 & Hayko Cepkin Körebe " ve Rapor2 & Haluk Levent Alışamadım" adlı ortak çalışmalarımızı koyabilirsin dostum

@kellemusic
en son 2012 de ankaralı ekip ile bi çalışmamız olmuştu oda olabilir " Rapor2 & Artniyet Uyan"

@Matiz
:D ne o öyle cın cın cın yaaaaa efendi efendi rep dinleyin :D

@Justice For All
evet dostum dandik örnekleri cidden eziyettir ama baba örnekleri ise dadından yinmez ben 90 larda star tv de eglence programlarında yerli metalci viskinin çıktığı yıllarıda hatırlıyorum :D

@mariokaldato
Kanye vestin bohemian rapshody yi söylerken videosunu çekmişler kulaklarım kanadı ben atamıyorum mobil den atabilen varsa atabilir

Şaka maka bruce dickinsonun sesi downhill kadrosunu çatlatır böyle seslere örnek olarak Freddie Mercury'nin de verilebilir (keşke bi konserlerine gidebilseydim ya:agla:) ama hiç rap dinlemedim

@Matiz
Çeçen gün headbang Yaptım hala boynum tutuk

@big bike
Yav tam "çeçen"ler ne alaka diyeceydim son anda anladım klavye sürtmesiymiş :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
grup ayna vardı bi zamanlar yerli bon jovi diyebilmek isterdim de değildide :D
bide gitarcı vardı gizem ayaklarına yatıyodu kimse iplemedi o gariban kardeşimiizi :D

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
@Kerem Özbayrak
mobil den yazınca öyle yapıyo :D

bu arada videonun linki
(kulaklık kullanmayınız)

Buda bizim 99 tarihli bi duet calismamiz klipte de muzikal beyk siteycte yokum ama arkadaslar filan yani :D

@big bike
pek zalımmış :D

Ilan 2.99 dolardan güncel

Grup ayrın meydın'a restimi çektim abi artik ünlü dinleyecem

@Anonim
Repciyim ama rak muzige sempatizanim fakat muslumcuyum aslen

Geri