Irc

superonlayn

Daimi Üye
Tepki
50
IRC mythos slick mtb dış lastik nasıl bir lastiktir?bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin..asfalt kullanımına uygunmudur?

Scudo

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.166
Lastık olarak ıyı bir seçimdir...asfalt kullanıma uygundur gule gule kullan..
tekerin düz bassın...saygılar

superonlayn

Daimi Üye
Tepki
50
selam kardeş sana bir sorum daha var.anlarmısın bilmiyorum ama yinede soracam.bisklet kullanmaya başladıktan bir süre sonra kullanıcının omuzlarının agrımaya başlaması bisikletteki hangi problemden kaynaklanır?sele yüksekligimi?gidon alçaklıgımı?yoksa başka bişeymi?yardımcı olabilirsen seviniriz..

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.166
Fazla dert edılecek bır sorun degıl ...nedenlerı sızın bır saglık problemınız olabılır,sele yukselıgı herzaman gıdon hızasın da olsun kullanırken yada hamlık tan kaynaklanır devamlı bınıcı degılsenız..

Ayrıca suspansıyonlu maşa kullanan bır kişi normal maşa yanı sabıt maşaya geçişinde bazı eklemlerde agrı yapar...(omuz,kollarda) genelde bellı zaman sonra geçer..

Saglık problemınız yoksa devamlı agrı olacagını sanmıyorum bellı bır sureden sonra agrı kalmıyacaktır....

superonlayn

Daimi Üye
Tepki
50
selam kardeş..ben bu lastigi aldım işten güçten pek takmaya fırsat bulamadım sadece şöyle bi inceledim.ben ilk defa böyle bir lastik aldıgım için hiçbişey bilmiyorum.sorularım için kusura bakma..şimdi bu lastik standart telli lastiklerden çok farklı.kevlar ipliymiş ve kagıt gibi bişey.bunun janta oturmasında bi problem olurmu? saglıklımıdır?çokda hafif bi lastik...

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.166
Yumuşak hamurludur.. ( ıp) orgu gucu yuksektır..ıcındekı malzemeyı kast edıyorum..o yuzden jant oturması yada saglık acısından problem olmaz kanısındayım..

Bızde kullandıngımız ıcın sorun yok...saygılar