Scudo Sports

İphone X zamlandı: 8599 TL

İphone X mi? Dura Ace R9100 mü?

• İphone X tabiki

• Dura Ace R9100

• Toplam katılım
    133
Tiegra dan yukarısı bana fazla. Telefona da 2 bin tl den fazla vermem. Can mı tutuyorlar

Scudo
@TuTKuN

Artık tek böbrek yetmiyormuş?! :ssrtcbya:

Elime sürekli yüksek meblağ para geçse deseler ne yaparsın her seferinde bisiklete yatırırım ne telefon ne pc bisiklet çok hojdur :) :) :)

Seceneklere bir de * Campagnolo Super Record 11 *
eklemiş olsaydınız ben Camp.isaretlerdim.

Bence bisiklet ekipmanı her daim daha kıymetli.Yıllar geçtikce ekipman ucuzlamıyor,ama telefonlar ikinci ele düşmeye görsün.:harika:

Saygılarımla,

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
ikisinden birini gidipte devasa sayıda taksitle almışsa eğer o kişinin aklından şüphe ederim ama makul taksit sayısı ile alana gücü var ona göre almış derim. artık iyice para babasıdır veya adam belki 5 senedir telefon/bisiklet için para biriktirip peşin verip almıştır hakkı derim. yani ne aldığına bakmam böldürdüğü taksite o adamın gelirine bakarım. geliri olan istediğini alsın bana göre

Türkiye her konuda olduğu gibi telefon kullanma konusunda da bence bilinçsiz.
8500TL telefonun yaptığı herşeyi yapabilen daha ucuza ikame telefonlar mevcut ama maalesef ülkemizde Beynimizi ve düşüncelerimizi anlatıp göstereceğimize telefonlarımızı gösterdiğimiz için bu ayrımı yapamıyoruz.
Eskiden telefon hastasıydım, hatta delisiydim nokia N95e windows kurmuşluğum vardır o derece
windows-31-n95-6.jpg
ama şimdi o kalmadı 5 yıldır 5s kullanıyorun herşeyime yetiyor. Telefon vereceğim para ile şuanda carbon bisiklet almak için para biriktiriyorum.
aslında bisiklete pahalı diyenlere İphone x fiyatını söylemek lazım.
Bu arada güzel konu olmuş... Dura ace yerine XTR 9100 seçerdim:p

Bu kadar kadar paramı verilirmiş bi telefona ya..Bununda hesabı olur yazık günah.!

7Jq6TuQp9m4_6qKeCQlX11--mY0yvLJ0oIl5B_mrF_ENyj7d68qs9g4K9HA6MRUiHExcHLAO5WNm1AKvjwzt4Kj-1Kd0HgHS05JsX4T50T-aZ-eZhmbZ6-S6sDYoqUg-Xvvr0WcQPA=w384-h384-nc

O paraya resimdeki makinalardan 3 tane alıp (tanesi 2500 ₺) kalabalık yerlere koyar, paramı çoğaltırım. Telefona veya groupsete yatırılan para ise eriyecektir. 5-6 yıl öncesinin bu tip sağlam paralarıyla alınan telefonları (iPhone 4s, 5; Samsung Galaxy S3, S4 vb.) bugün eskicilerden, bir pazarlarından 50 ₺ fiyata satın alınabiliyor. Ararsanız 20 liraya BlackBerry Bold bulabilirsiniz ki bu telefon yeniyken o dönemin kodaman iş adamları kullanıyordu bu telefonu. Groupset veya bisikletle ilgili herhangi bir şey de hatırı sayılır bir hızda eriyor. 1990'larda Castello Terminator model bisikletler bugünün Cannondale Quick, Trek FX serisi bisikletlerinin klasına sahip bir bisikletti. Geçen bizim sokakta oyun amaçlı Terminator'e binen bir çocukla sohbet ediyordum, çocuk bisikletini eskiciden 70 ₺ aldığını söylüyordu. (Bisikletin kondisyonu pek iyi değildi; boyası yıpranmıştı, gidonu falan paslıydı, arkadaki orjinalinde yer alan altus a20 aktarıcı yerine saiguan marka dandik bir aktarıcı vardı, vitesleri falan ayarsızdı)

Ekşisözlükten :) Kaç yapıyo yüzde olarak zam oranı acaba? Ülkemizde %15 enflasyon var YERSEN! Şimdi ben vatanhaini terörist oluyorum dimi :) Elli kere söylemicem insanları yalanlarla kandıran babam anam kim olursa olsun eleştiririm doğruyu gösterir söylerim. Kabullenin diyenler varya onlara diyorum işte. Kabullenmiyorum ayrıca eleştiriyorum. Oldu mu? Bazı karı kıza gitmeyen arkadaşlar makul yaşamayı bilen arkadaşlar yakında makul yaşamayıda beceremicek çünkü durum bu artık ekmek arası ekmek yerler bol bol...

10 temmuz 2017: xl beyaz yumurta 0,165 tl
09 temmuz 2018: xl beyaz yumurta 0,335 tl

(link)

EDİT : Bunlar üretici rakamları yanlış olmasın! Siz bu rakamların 2 katına alıyorsunuz en az 1 tane yumurtayı.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
bu ayfon siz deyin onbin ben deyim yirmibin olsun yine satılır. Prestij meselesi boru değildir arkadaşlar..

• Beğen
Tepkiler: Uğur_TR
Şahin parasına telefon geyiği hayaldi gerçek oldu.

(link)

Bu paraya gider Brompton alırım. Hiç olmazsa hevesim kursağımda kalmaz.

Geri